Valı ve Başkan Tarlaya İndi Tütün Kırdı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Valisi Osman Kaymak ile birlikte Vezirköprü İlçesi Adatepe Mahallesi'nde tarlaya inerek çiftçilerle beraber tütün kırdı.

Valı ve Başkan Tarlaya İndi Tütün Kırdı
  • 05 Ağustos 2018, Pazar 12:59
Vezirköprü ilçesini ziyaret eden Samsun Valisi Osman Kaymak ve Samsun Büyükşehir Belediye BaşkanıZihni Şahin Adatepe Mahallesi'nde tarlada çalışan vatandaşlarla buluştu. Burada çalışan çifçilerle hemsohbet ettiler hem de tütün kırarak üreticilere yardım ettiler.Çiftçilere bolluk ve bereket dileyen Başkan Şahin, Valimiz Osman Kaymak bey ile beraber tarladaçiftçimizle bir araya geldik ve tütün kırdık. Üretici kardeşlerimizle bir araya geldiğim her an benim içinunutulmaz oluyor. Bugün de öyle oldu. Rabbim tüm çiftçilerimize güç, kuvvet, bolluk, bereket versin.Onları için biz de var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Çiftçimizin her zaman yanındayız" dedi.