solyanreklam
sagreklam

VALİ KÜÇÜK’TEN, BAŞKAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET

VALİ KÜÇÜK’TEN, BAŞKAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET

VALİ KÜÇÜK’TEN, BAŞKAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET
  • 23 Ocak 2017, Pazartesi 0:00

Mudanya Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Hayri Türkyılmaz ile bir araya gelen Bursa Valisi İzzettin Küçük, Tirilye Taş Mektep Restorasyonu için destek vereceğini söyledi. 

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti. Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer’den Mudanya hakkında brifing alan Vali Küçük, daha sonra Mudanya Belediyesini ziyaret etti. Mudanya Belediye Başkan Yardımcıları Akın Poroy, Erkan Altıntaş, Sevinç Şenşekerci, Metin Şen ve Hakan Karademir ile meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Türkyılmaz, yapılan çalışmalar hakkında kapsamlı bilgiler verdi.
TÜRKYILMAZ ÇALIŞMALARINI VE PROJELERİNİ ANLATTI
Vali İzzettin Küçük’ü Mudanya’da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, sosyal, kültürel ve yapısal projeler hakkında Vali Küçük’ü bilgilendirdi. Tarihi projeler hakkında yapılan çalışmalar konusunda da bilgiler veren Türkyılmaz, Tirilye Taş Mektep ve Dereköy Kilisesi restorasyon çalışmaları için Küçük’ten destek istedi.
VALİ KÜÇÜK’TEN RESTORASYON DESTEĞİ
Mudanya’yı çok beğendiğini ve değerli bulduğunu dile getiren Bursa Valisi İzzettin Küçük, Tirilye Taş Mektep restorasyonu için destek vereceğini söyledi. Restorasyon projesinin güncellenmesini ve işin ihale aşamasına gelmesini isteyen Küçük, “İş ihale aşamasına gelirse, biz Valilik olarak gereken desteği sağlarız” ifadelerini kullandı. Ziyaret sonunda başkan Hayri Türkyılmaz, Vali İzzettin Küçük’e Girit Danteli işlemeli örtü hediye etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık