Usta Öğreticiler Derneği'nden Başkan Atilla'ya Ziyaret

• 02 Ağustos 2018, Perşembe 17:21

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Diyarbakır Usta Öğreticiler Derneği Başkanı Mehmet Oruç'u makamında ağırladı.

Diyarbakır Usta Öğreticiler Derneği Başkanı Mehmet Oruç, Başkan Yardımcısı Ülkü Böçkün, Genel Sekreter Nazlı Talan ve Usta Öğretici Fatma Beşen, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla’yı ziyaret ederek makamında bir süre görüştü.

Başkan Atilla görüşmede, kalifiyeli personel eğitimin önemini vurgulayarak Büyükşehir Belediyesi bünyesinde açılan sertifikalı mesleki kursların kentin farklı sektördeki kalifiyeli eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla başlatıldığını söyledi.

Usta Öğreticiler Derneği Başkanı Oruç, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin vermiş olduğu mesleki eğitimlerden dolayı Başkan Atilla'ya teşekkür etti.