Denizli Büyükşehir Belediyesi Performans Değerlendirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Performans Değerlendirme Yönetmeliği

• 01 Ağustos 2018, Çarşamba 0:00

01.08.2018

Devlet Personel Başkanlığı'nın 01/06/2018 tarih ve E.3854 sayılı görüşüne istinaden, Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 19/02/2018 tarih ve 186 sayılı kararı ile kabul edilen "Denizli Büyükşehir Belediyesi Performans Değerlendirme Yönetmeliği'nde değişiklik yapılmasına ilişkin “Denizli Büyükşehir Belediyesi Performans Değerlendirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 16/07/2018 tarih ve 661 sayılı kararı ile kabul edilmiş olup, "Denizli Büyükşehir Belediyesi Performans Değerlendirme Yönetmeliği" yeniden düzenlenmiştir.

1- Denizli Büyükşehir Belediyesi Performans Değerlendirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliğe ulaşmak için tıklayınız.

2- Denizli Büyükşehir Belediyesi Performans Değerlendirme Yönetmeliğine ulaşmak için tıklayınız.