solyanreklam
sagreklam

Ümraniye Belediyesi Yaz Kur’an Kurslarının Sertifika Töreni Gerçekleşti

Ümraniye Belediyesi, Hayrat Vakfı’nın ortaklaşa düzenlediği Yaz Kur’an Kursları Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayında gerçekleşen sertifika töreniyle sona erdi.

Ümraniye Belediyesi Yaz Kur’an Kurslarının Sertifika Töreni Gerçekleşti
  • 20 Temmuz 2018, Cuma 0:00

Ümraniye Belediyesi, Hayrat Vakfı’nın ortaklaşa düzenlediği Yaz Kur’an Kursları Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayında gerçekleşen sertifika töreniyle sona erdi.  

Programa Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, Ümraniye Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Aşçı, Hayrat Vakfı Temsilcisi Enes Çalık, Ümraniye İlçe Millî Eğitim Şube Müdürleri, muhtarlar, kurs hocaları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kur’an tilavetiyle başlayan program sinevizyon gösterimleriyle devam etti.

Programda birer konuşma gerçekleştiren Ümraniye Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Aşçı ve Hayrat Vakfı Temsilcisi Enes Çalık, Ümraniye Belediyesi ve Başkan Hasan Can’a yapmış oldukları kurslara verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir programda bir konuşma gerçekleştirerek Ümraniye Belediyesinin Kur’an kursları ve değerler eğitimi faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu. “Sizlere Ümraniye Belediye Başkanımız Sayın Hasan Can’ın selamlarını iletiyorum.  9 kültür merkezimizde eğitim gören çocuklarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşıladığı için kendisine teşekkür ediyorum. Ayrıca Hayrat Vakfı’na da emekleri için teşekkür ediyorum. Camilerimizde de şu anda 4500 öğrencimiz eğitim alıyor, onlara bir de spor salonu tahsis edildi ve öğretmenlerimizin kontrolünde spor yapıyorlar. Ben, çocuklarımızın zamanlarını böyle güzel ve verimli bir şekilde geçirebilmesi için emek veren herkese teşekkür ediyorum. Ağaç yaş iken eğilir, bu yaşlarda bu eğitimlere katılmaları çok önemli. Eğitim alan ve sertifika almaya hak kazanan tüm çocuklarımızı tebrik ediyor alınlarından öpüyorum” dedi.

Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, “Programda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, yaz aylarını en iyi şekilde değerlendiren çocuklarımızı da kutluyorum. Dinî değerlerimizi en iyi şekilde öğrenmek, çocuklarımızın geleceklerini iyi bir şekilde şekillendirmesini sağlar” dedi.

Program, sertifika almaya hak kazanan öğrencilere protokol tarafından sertifikalarının verilmesiyle son buldu.



BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık