Ümraniye Belediyesi Satranç Takımı 4. Uluslararası Açık Satranç Turnuvasında Yarışacak

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından bu yıl 4.sü düzenlenen Çubuk Belediyesi Uluslararası Açık Satranç Turnuvası 23 Temmuz Pazartesi günü Çubuk Yükselen Koleji Spor Salonunda yapılan açılış töreniyle başladı.

• 26 Temmuz 2018, Perşembe 0:00

8 ülkeden 723 sporcunun katıldığı turnuvalar 5 kategoride düzenleniyor. Spora ve sporcuya her zaman destek olan Ümraniye Belediyesinin, Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde kurduğu Satranç Takımı 10 yaş kategorisinde temsil edilecek. Turnuva 29 Temmuz Pazar gününe kadar devam edecek.