Ümraniye Belediyesi Geleneksel Okçuluk Kulübü’nden Bir Başarı Daha

Ümraniye Belediyesinin okçuluğun yeni nesillere sevdirilmesi, öğretilmesi ve başarılı sporcular yetiştirilmesi amacı ile kurduğu Geleneksel Okçuluk Kulübü, katıldığı yarışmalarda başarılar elde ederek adından söz ettirmeye devam ediyor.

Ümraniye Belediyesi Geleneksel Okçuluk Kulübü’nden Bir Başarı Daha
  • 06 Ağustos 2018, Pazartesi 0:00

Ümraniye Belediyesi, unutulmaya yüz tutmuş kültürel değerlerimizi yeniden hatırlatarak, değerlerine sahip çıkıyor. Bu amaçla kurulan Ümraniye Belediyesi Geleneksel Okçuluk Kulübü, 4. Geleneksel Türk Oyunları Festivali’ne katıldı. Kütahya'da gerçekleştirilen festival kapsamındaki yarışmalar puta atışları ile başlayarak menzil ve darp atışları ile devam etti. 6 ülkeden yaklaşık 1200 sporcunun katıldığı festival kapsamındaki yarışmalarda, Ümraniye Belediyesi Geleneksel Okçuluk Kulübü sporcuları başarılı sonuçlar elde etti.

Paralimpik kategoride; Cemil Yılmazlı ikinci, Yahya Sağlam beşinci, Başaran Sağlam altıncı oldu. Büyük Bayanlar Limitsiz Menzil kategorisinde; Latife Reyhan Başer üçüncü, Büyük Erkekler Limitli Menzil kategorisinde; Kenan Özcan dördüncü, Darp Atışları kategorisinde; Arif Osman Yazıcı ikinci, Büyük Erkekler Puta Atışları kategorisinde ise Yusuf Düzgün sekizinci olarak Ümraniye Belediyesini başarıyla temsil ettiler.

Ümraniye Belediyesi’nin spora ve sporcuya verdiği destek devam edecek.