Uluslararası Festivaller Birliği Toplantısı!

Beşiktaş Belediyesi, Erzurum’da gerçekleştirilen Uluslararası Festivaller Birliği Toplantı...

Uluslararası Festivaller Birliği Toplantısı!
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 19:54

Uluslararası Festivaller Birliği 2017 Yılı 2. Dönem Toplantısı 6-7 Ekim tarihlerinde Erzurum Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşti.

Belediyemizin Dış İlişkiler Komisyonu üyesi olduğu Uluslararası Festivaller Birliği, Türkiye’nin ve dünyanın önemli kültür-sanat faaliyetlerini yürüten ve bu anlamda ülkenin en önemli festivallerini bünyesinde barındıran bir organizasyondur.

Erzurum'da gerçekleşen toplantıya birliğin üyesi yaklaşık 48 il ve ilçe belediyesi ve dernek temsilcileri katıldı. Uluslararası Festivaller Birliği Dış İlişkiler Komisyon Üyesi İpek Memik Ayman da belediyemizi temsilen toplantıya katılım sağladı.

Uluslararası Festivaller Birliği Toplantısında; 2018 yılında gerçekleştirilecek olan festivallerin faaliyet programları değerlendirilerek karara bağlandı.