Uçsuz Bucaksız İftar Sofraları Erdemli'de Kuruldu

• 21 Mayıs 2018, Pazartesi 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi tarafndan bu yl 5.si düzenlenen iftar etkinlikleri ilçelerde devam ediyor. Mersin büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz Ramazan aynn 5. gününde Erdemlili vatandalarla birlikte orucunu açt.

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz?n yan sra Erdemli Kaymakam Avni Kula, MHP Mersin Milletvekili Baki imek,  Erdemli Belediye Bakan Mükerrem Tollu, Gülnar Belediye Bakan Ahmet Günel, MHP Mersin 3. Sra Milletvekili Aday Bekir Özsu, MHP Mersin 6. Sra Milletvekili Aday Mehmet Ali Gökmen, MHP Mersin 8. Sra Milletvekili Aday Hayal Funda Önder, MHP Mersin 13. Sra Milletvekili Aday Hasan Tarkan Gündomu, MHP Mersin l Bakan Zeynel Uur Gölgeli, MHP Erdemli lçe Bakan Fatih Serin, MHP Silifke lçe Bakan Levent Nogay, MESK Genel Müdürü Baha Günhan Güngördü, meclis üyeleri ve binlerce Erdemlili vatanda katld.

Bakan Kocamaz, ?Ramazan?n hazzndan, hikmetinden, bereketinden hep birlikte faydalanyoruz?

ftar öncesi Devlet Bahçeli Meydan?n dolduran binlerce kiiye seslenen Bakan Kocamaz, ?Öncelikle Ramazan aynz tebrik ediyor, oruçlarnzn, iftarlarnzn, teravihlerinizin kabul olmasn ve bu Ramazan aynn bata ülkemiz ve milletimiz olmak üzere tüm bölgemize, insanlk âlemine hayrlar getirmesini Cenab- Allah?tan niyaz ediyorum. Ülke olarak çok zor günlerden geçiyoruz. Özellikle slam âlemi üzerine oynanan oyunlarn açk seçik en son hedefinin Türkiye?yi gösterdii dönemde bu ramazanlarn hepimiz için birlik ve beraberlik açsndan çok büyük önemi var? dedi.

Mersin?de Ramazan ruhunu yeniden canlandrdklarn sözlerine ekleyen Bakan Kocamaz, ?ftarlar insanlar bir araya getiriyor ve kaynamalarna vesile oluyor ve Ramazan?n hazzndan, hikmetinden, bereketinden hep birlikte faydalanm oluyoruz. Tok açn halinden anlyor. nsanlar arasnda ayrm ortadan kalkyor. Allah birlik ve beraberliimizi daim etsin diyorum. Bizi birbirimize düürmek isteyen hainlere frsat vermesin diyorum. Bu ülkenin tarih boyunca karsnda olmu, Türk milletini tarih sayfasndan silmek isteyen hainlere de frsat vermesin diyorum. nallah Ramazan Bayram?nda da ayn coku, hogörü ve ayn birliktelikle bulumak üzere? eklinde konutu.

Baki imek, ?Mersin 4 yldr doya doya Ramazan? yayor?

MHP Mersin Milletvekili Baki imek, ?Hepinizin Ramazan ayn kutluyorum. nallah bütün slam dünyasnda huzurun, barn ve kardeliin olduu nice ramazanlar diliyorum. 4 yldr da bütün Mersin?de doya doya Ramazan ayn yaatan Büyükehir Belediye Bakanmza teekkür ediyorum. Bütün hemerilerimizden de Türkiye?yi Filistin gibi Suriye gibi kartrmak isteyenlere frsat vermemelerini temenni ediyorum? ifadelerini kulland.

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz?a düzenledii iftar yemekleri il Mersinli vatandalar bir araya getirdii için teekkür eden Erdemli Belediye Bakan Mükerrem Tollu, ?Cenab- Allah?tan nice ramazanlarda ve nice mutlu günlerde bizi bir ve beraber klmasn, bu mübarek ayda ibadetlerinizi kabul etmesini niyaz ediyorum? diye belirtti.

Ramazan etkinliklerinin beinci gününde Devlet Bahçeli Meydan?n dolduran binlerce Erdemlili vatandala selamlaan Bakan Kocamaz ilgiyle karland. Okunan ezan ve Erdemli Müftüsü Mersinli Mahmut Sami Türkmenolu?nun dualar ile dualar eliinde oruçlarn açan Erdemlili vatandalar kardeliin ve paylamann dorua trmand Ramazan aynda binlerle ayn sofrada iftar yapmann mutluluunu yaad. Ramazan ayna özel hazrlanan etkinlikler kapsamnda Yunus Emre?yi canlandrarak tasavvufi iirler seslendiren Sezai Yeilyurt ve ardndan sahne alan Ak Sefai ve Kaya Kuzucu?nun verdii konser ile Erdemli sakinleri güzel bir Ramazan akam yaad.