solyanreklam
sagreklam

TÜRKYILMAZ'IN ESNAF ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

TÜRKYILMAZ'IN ESNAF ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

TÜRKYILMAZ'IN ESNAF ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
  • 19 Şubat 2016, Cuma 0:00

Halk odaklı yönetim anlayışı ile hizmetlerini sürdüren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ilçenin farklı noktalarında esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Mudanya’da esnaf ve vatandaşlar ile buluşan Türkyılmaz, hem istekleri dinledi, hem de belediye çalışmalarını anlattı. Başkan Türkyılmaz’a Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Altıntaş, CHP İlçe Başkanı Ergül Batman, Kadın Kolları Başkanı Sevtap Esen, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Esen’in yanı sıra İl ve İlçe Gençlik Kolları üyeleri de eşlik etti.
“HER ZAMAN HALKIMIZIN YANINDAYIZ”
İlçeye yapılan yatırımlar ve gerçekleşen hizmetler hakkında esnaflara ve vatandaşlara bilgi veren Başkan Türkyılmaz, “Göreve başladığımız günden bu yana Mudanya’ya değer katacak hizmet ve projeleri hayata geçirmeye çalışıyoruz. Bu hizmetleri üretirken hemşehrilerimizin güven ve desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz” dedi. Ziyaretlerde esnaf ve vatandaşların istekleri ve taleplerini de dinleyen Türkyılmaz, “Bizleri ilgilendiren konularda gereken çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Sorunları yerinde görerek ve dinleyerek, ortak bir akılla çözmek ve belediyenin çalışmalarını halka anlatmak için ziyaretlerimiz sürüyor” ifadelerini kullandı. Hiçbir ayrım yapmadan esnafları ziyaret ettiklerinin de altını çizen Türkyılmaz, sadece seçimlerde değil, her zaman halkın yanında olacaklarını söyledi. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık