solyanreklam
sagreklam

MUDANYA’MIZ ŞEHİDİNE AĞLADI!

MUDANYA’MIZ ŞEHİDİNE AĞLADI!

MUDANYA’MIZ ŞEHİDİNE AĞLADI!
  • 18 Şubat 2016, Perşembe 0:00
Ankara'daki gerçekleşen terör saldırısında şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Feyyaz İlhan'ın cenazesi,  Mudanya’nın Güzelyalı Mahallesi’nde gözyaşları içinde toprağa verildi.
 
Ankara’da haince gerçekleşen bombalı terör saldırında şehit düşen Astsubay Kıdemli Çavuş Feyyaz İlhan düzenlenen askeri tören ile Mudanya’nın Güzelyalı Mahallesi’nde toprağa verildi. Ankara'dan askeri uçakla getirildiği Yenişehir Havalimanı'nda ambulansa alınan Astsubay İlhan'ın cenazesi, Güzelyalı Mahallesi'ndeki Duran Camisi'ne getirildi. İkindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından askerlerin omuzlarında top arabasına konulan şehidin naaşı sloganlar ve alkışlar eşliğinde Güzelyalı Mezarlığı’na götürülerek, toprağa verildi.  Şehidin babası Abdulcabbar, annesi Cahide ve kardeşi Gökhan İlhan ile yakınları, tabutun başında gözyaşları dökerken, Mudanyalılarda şehidini gözyaşları içinde son yolcuğuna uğurladı. 
“TARİF EDİLEMEZ ACI İÇERİSİNDEYİZ”
Şehit Feyyaz İlhan’ın Güzelyalı Mahallesi’nde ki evinin önünde kurulan taziye çadırında konuşan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Söylenecek sözlerin olmadığı anlar bunlar. Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya'dan barışın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlamış bulunuyoruz. İstiyoruz ki ülkemizin içinde bulunduğu olaylar hiç yaşanmasın. Dünyanın neresinde olursa olsun hiçbir cana kıyılmasın. Tarif edilemez bir acı içerisindeyiz. Bunun sorumluları ile gereken mücadele mutlaka yapılmalıdır. Umarım devlet büyüklerimiz sorumluluklarını yerine getirir. Böyle acılar bir daha yaşanmaz” diye konuştu. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık