solyanreklam
sagreklam

Türkyılmaz’dan yeni yıl ziyaretleri

Türkyılmaz’dan yeni yıl ziyaretleri

Türkyılmaz’dan yeni yıl ziyaretleri
  • 31 Aralık 2014, Çarşamba 0:00

Türkyılmaz’dan yeni yıl ziyaretleri

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz eşi Gülbahar Türkyılmaz ile birlikte yeni yıl öncesi siyasi partilerin en yaşlı üyeleri Mustafa Demirci ve Pembe Akın isimli vatandaşları evinde ziyaret etti.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yeni yıl ziyaretleri kapsamında Güzelyalı’da ikamet eden Mustafa Demirci ve ardından Pembe Akın’ı ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı. Eşi Gülbahar Türkyılmaz ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyaretlerde vatandaşların evine konuk olan başkan Türkyılmaz, vatandaşlar tarafından takdir ile karşılandı.
“DUALARIMIZ BAŞKAN İLE BİRLİKTE”
Ziyaretten duydukları memnuniyetleri dile getiren Mustafa Demirci ve ailesi, Türkyılmaz’ı tebrik ederek, teşekkür ettiler. Başkan Türkyılmaz’ı evinde görmekten dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Demirci, Türkyılmaz’a başarılar dileyerek yeni yılını tebrik etti. Türkyılmaz’ı seçimlerden sonra rahatsızlığından dolayı ziyaret edemediğini dile getiren Pembe Akın ise, “Ben gelecektim başkanımız bana geldi. Dualarım hep onunla birliktedir. Umarım çok başarılı olur. Beni çok mutlu etti” diye konuştu.
YENİ YILDA SAĞLIK VE BAŞARI MESAJI
Gerçekleştirdikleri ziyaretlerde çalışmalarını anlatan Türkyılmaz, yeni yılın başta sağlık ve başarı getirmesini temenni etti. Ziyaretleri sırasında bol bol sohbet ederek, dertleri ve dilekleri de dinleyen Türkyılmaz, “Çok mutluyum. Değerlerimizin korunduğu ve geliştiği bir yıl olmasını diliyorum. Ziyaretlerimiz ile birlikte vatandaşlarımızın hayır dualarını da alıyoruz. Yeni yıl da umuyorum ki, Mudanya hak ettiği hizmetleri alarak, daha mutlu ve daha sağlıklı bir kent olacak” diye konuştu. Türkyılmaz ziyaretleri sırasında, Mütareke Binası’nın olduğu saat ve kahve fincanı hediye etti. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık