solyanreklam
sagreklam

TÜRKYILMAZ’DAN MİNİKLERE YENİ YIL ZİYARETİ

TÜRKYILMAZ’DAN MİNİKLERE YENİ YIL ZİYARETİ

TÜRKYILMAZ’DAN MİNİKLERE YENİ YIL ZİYARETİ
  • 29 Aralık 2015, Salı 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Sevinç Şenşekerci ile birlikte, Mudanya Belediyesi M. Agah Bursalı Kreşi’ni ziyaret ederek miniklerin yeni yılını kutladı.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ile Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Sevinç Şenşekerci, yeni yıl öncesi Agah Bursalı Kreşi’nde gerçekleşen minik öğrencilerin yılbaşı etkinliğine katıldı. Minik öğrenciler ile birlikte yılbaşı pastasını kesen Türkyılmaz, minik öğrencilere yeni yıl hediyelerini verdi.
“OKUYUN, AMA ÇOK OKUYUN”
Kreş Müdürü Adnan Gül ve kreş öğretmenlerinin de hazır bulunduğu etkinlikte yeni yıl için iyi dileklerde bulunan ve minik öğrenciler ile vakit geçiren Başkan Türkyılmaz, minik öğrencilere “Öğretmenlerinizi ve özelliklede Başöğretmen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü çok sevin ve kesinlikle yalan söylemeyin” dedi. 2016 yılının tüm insanlığın mutlu olacağı huzur ve barış dolu bir yıl olmasını dileyen Türkyılmaz, “Sizler mutlu olmayı hak ediyorsunuz. Yaşamınız boyunca doğruluktan yana olun.  Okuyun, ama çok okuyun, ülkemizin siz çocuklara, geleceğin gençlerine, okumuş bilgili insanlara ihtiyacı var” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık