solyanreklam
sagreklam

TÜRKYILMAZ, “YAPTIĞIMIZ İHALELER İLE ESNAF DOSTU OLDUĞUMUZU HERKES GÖRDÜ”

TÜRKYILMAZ, “YAPTIĞIMIZ İHALELER İLE ESNAF DOSTU OLDUĞUMUZU HERKES GÖRDÜ”

TÜRKYILMAZ, “YAPTIĞIMIZ İHALELER İLE ESNAF DOSTU OLDUĞUMUZU HERKES GÖRDÜ”
  • 29 Aralık 2015, Salı 0:00

Mudanya Belediyesi, taşınmaz mülklerin kiralama ihalelerini gerçekleştirdi. 62 adet taşınmazın ihalesi Belediye Başkanlığı makamında yapılırken, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, esnaf dostu olduğunu yapılan ihaleler ile kanıtladı.

Yapılan ihaleler ile yasal sorumluluklarını yerine getirdiklerini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Mevcut kiracılarımız ihale şartları çerçevesinde yeniden ihaleleri alarak kiracımız oldular.  Söz verdiğimiz gibi kimseyi mağdur etmeden adalet ve eşitliği sağladık” dedi.  Kiracılara tahliye yazıları gönderildiği zaman kendisine esnaf düşmanı dendiğini de hatırlatan Türkyılmaz, “Bunlar bizlere yasaların verdiği ve yapılması zorunlu uygulamalardı. Biz yasalar neyi gerektiriyorsa onu yerine getirdik. Dün bize bu konularda laf söyleyenler, bugün acaba ne diyecekler? Biz belediye kiracılarımızın ve Mudanyalı hemşehrilerimizin menfaatlerini de düşünerek bu ihaleleri gerçekleştirdik. Kimseyi mağdur etmedik. Yaptığımız ihaleler ile de esnafımızın yanında olduğumuzu, esnafın dostu olduğumuzu gösterdik. Göstermeye de devam edeceğiz” dedi. 
“HALKIMIZIN ÇIKARLARINI KORUYORUZ”
Mudanya’da yapacakları uygulamalar ve projeler ile Mudanya esnafının daha kazançlı günler yaşayacağına inandığını sözlerine ekleyen Türkyılmaz, “Kiracılarımız bugün ihalelerin ardından bizlere teşekkür ediyor. Mudanya hepimizin, biz burada birilerinin çıkarı için değil, halkımızın çıkarlarını korumak için çalışıyoruz. Bu konuda kararlıyız. Biz burada her türlü eleştiriye açığız. Ancak gerçekler ve doğrular konuşulmalıdır” ifadelerini kullandı. Yapılan ihalelerde söz verdikleri gibi azami ölçüde tolerans gösterildiğini de altını çizen Türkyılmaz, “Karşılıklı iyi niyet çerçevesinde, yasaların ve mevzuatın izin verdiği ölçüde çalışmalarımızı yerine getirdik. Kiracılarımızı yerinden etmedik, ekmek kapılarını kapatmadık. Kimseyi de mağdur etmedik” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık