solyanreklam
sagreklam

TÜRKYILMAZ’DAN MAHALLELERE RAMAZAN ZİYARETİ

TÜRKYILMAZ’DAN MAHALLELERE RAMAZAN ZİYARETİ

TÜRKYILMAZ’DAN MAHALLELERE RAMAZAN ZİYARETİ
  • 10 Haziran 2016, Cuma 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yoğun iş temposunun yanı sıra Ramazan Ayı’nda iftar sonrası mahalle ziyaretleri gerçekleştiriyor. 

İftar sonrasında mahallelere ziyaret gerçekleştiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Zeytin Dalı ekibiyle birlikte Balabancık Mahallesi’nde Aydın ailesinin evine misafir olurken, Küçükyenice Mahallesi’nde de vatandaşlarla bir araya geldi. Gittiği mahallelerde ilgiyle karşılanan Türkyılmaz, mahallelinin sıkıntılarını ve önerilerini dinliyor. Gerekli çalışmaların yapılması için birimlere talimatlarını da veren Türkyılmaz, mahallelerde yaşanan sıkıntıları bildiklerini ve belli program çerçevesinde tüm sorunların çözüleceğini ifade etti.
“ÇÖZÜM ÜRETMEYE ÇALIŞIYORUZ”
Göreve geldikleri günden itibaren halkın içinde olmaya ve halk odaklı projeler üretmeye çalıştıklarının altını çizen Türkyılmaz, “İftar yemekleri sonrasında mahallelerimize yaptığımız ziyaretler memnuniyetle karşılanıyor” dedi. Bugüne kadar hiçbir Belediye Başkanı seçim zamanları dışında mahallelere ziyaret gerçekleştirmediğini söyleyen Türkyılmaz, “Bunları bizlere mahallelerde ki hemşehrilerimiz söylüyor. Bizlere teşekkür ediyor. Bizler de en uzak mahallede dahi olsa hemşehrilerimizi ziyaret ederek, dertlerini dinliyor çözüm üretmeye çalışıyoruz” dedi.
TÜM MAHALLELER ZİYARET EDİLECEK
Gece geç saatlere kadar ziyaretlerin sürdüğünü ve Ramazan Ayı boyunca ve sonrasında tüm mahalleleri ziyaret etme isteğinde olduğunu vurgulayan Türkyılmaz, “Amacımız halkımıza dokunarak, onlar ile birlikte olmak, dertlerine çözüm aramaktır. Ramazan Ayı’ndan sonra da belirli zamanlarda mahallelerimize ziyaretlerimiz devam edecektir” diye konuştu. Türkyılmaz’a gerçekleştirdiği ziyaretlerde CHP İlçe Başkanı Ergül Batman’ın yanı sıra parti yöneticileri de eşlik etti. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık