solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN HİZMETLERE DEVAM

MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN HİZMETLERE DEVAM

MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN HİZMETLERE DEVAM
  • 10 Haziran 2016, Cuma 0:00

Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kış aylarında açtığı yeni yollar ile yeni oluşan yerleşim yerlerinde ki yolların asfaltlama çalışmalarına başladı.  

Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, havaların ısınmasıyla birlikte ilçe genelinde asfaltlama çalışmalarına hız verdi. Ömerbey Mahallesi’nin ardından Halitpaşa Mahallesi’nde de asfaltlama çalışmalarına başlayan Fen İşleri Müdürlüğü, buradaki çalışmaların ardından Bademli, Çağrışan ve Mürsel Mahallelerinde yol çalışmalarına başlayacak.
Halitpaşa Mahallesi’nde gerçekleşen asfaltlama çalışmalarını ve inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgiler alan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, gerçekleşen çalışmaların kısa sürede tamamlanması için ekiplerin yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi. Halitpaşa Mahallesi Yumurtatepe Caddesi, Ziraat Caddesi, Samanyolu Caddesi ve 2’nci Filiz Sokak’ta çalışmaların hızla sürdüğünü belirten Türkyılmaz, “Bu cadde ve sokaklarımızda asfaltlama çalışmalarının yanı sıra yol genişletme ve parke çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz” dedi.
SORUNLAR ORTADAN KALKIYOR  
Söz konusu bölgelerde Belediye Başkan Yardımcısı Metin Şen’den bilgiler alan Türkyılmaz, vatandaşlardan gelen şikayetlerinde bu çalışmalarla son bulacağını ifade ederek, “Söz konusu bölgede inşaat çalışmalarından dolayı yaz aylarında toz, yağmurlu havalarda ise tüm sular Değirmendere Caddesi üzerindeki konutların olduğu bölgeye geliyordu. Bu çalışmalarımızla artık bölgemizden toz bulutları kimseyi rahatsız etmeyecek” ifadelerini kullandı. 9 Bin Ton asfalt ve 40 Bin m2 parke çalışmasının yapıldığını söyleyen Türkyılmaz, Mudanya Belediyesi’nin hem ilçe merkezi hem de kırsal alandaki mahalleler de çalışmalarını aralıksız olarak sürdüreceğini sözlerine ekledi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık