TÜRKYILMAZ’DAN HER MAHALLE’YE BİR BAYRAK

• 22 Aralık 2015, Salı 0:00

Vatandaşların talepleri ve Mudanya Belediyesi’nin çalışmaları ile mahallelerde bayrak projesine hız veren Mudanya Belediyesi, Dereköy Mahallesi’ne 12 metre uzunluğunda bayrak direği dikti.

Mudanya’da ki tüm mahallelerde bayrak dikme projesini başlattıklarını belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, şanlı bayrağımızı Mudanya semalarında dalgalandıracaklarını söyledi.  Vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirerek, çalışmalar gerçekleştirdiklerinin altını çizen Başkan Türkyılmaz, “Zabıta Müdürlüğü ve Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Dereköy Mahallemizin Aşıklar Tepesi olarak bilinen mevkiisine 12 metre uzunluğunda bayrak direği dikti. Şanlı Bayrağımız Misak-ı Milli sınırları içerisinde ve Mudanya’mızda her zaman en yüksekte dalgalanacak” dedi. Cumhuriyeti ve tüm değerlerini Mudanya’da ilelebet yaşatacaklarının altını çizen Türkyılmaz, “Özgürlük ve bağımsızlığın teminatı olan en kıymetli mirasımız Şanlı Türk Bayrağı’nı gelecek nesillere taşımak en büyük görevimizdir” dedi.