TÜRKYILMAZ’DAN CHP OSMANGAZİ’YE ZİYARET

• 24 Mart 2015, Salı 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, genel seçimler öncesi ilçe başkanlığı görevine atanan Başkan Recep Çohan’na yeni görevinde başarılar dilediğini söyledi. Başkan Türkyılmaz, bu Pazar yapılacak olan ön seçimin demokrasinin güzel bir örneği olduğuna dikkati çekerek, “Yerel seçim öncesi Mudanya’da da ön seçim yaşadık ve zaferle çıktık. Bu Pazar günü, yine ön seçim heyecanı yaşanacak.  Ön seçime girecek tüm aday adayı milletvekillerine şimdiden başarılar diliyorum” dedi. Başkan Türkyılmaz, herkese eşit hizmet götürmek için çalıştıklarını belirterek, “Parti rozetimi bir kenara bırakıp, herkesin belediye başkanı olduğumu bir kez daha vurgulamak istiyorum. Bize oy veren veya vermeyen tüm vatandaşlarımıza eşit hizmet götürmek için projelerimize tüm hızıyla devam ediyoruz. Mudanya’yı beton yığınından kurtarıp, çocuklarımızın, gençlerimizin ve  kadınlarımızın mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayabildiği, doğası temiz, yeşil ve mavinin buluştuğu, spor ve kültürel alanların arttığı, stresten uzak bir şehir haline getirmek için çalışıyoruz” diye konuştu.

“OSMANGAZİ’DE YÜZDE 40’IN ALTINA DÜŞERSEK, BAŞARISIZLIK OLUR”

CHP Osmangazi İlçe Başkanı Recep Çohan da, CHP’nin Mudanya’daki ön seçim zaferini, yaklaşan genel seçimlerde de Türkiye’de tek başına iktidar olarak perçinleyeceğini ifade etti. Çohan, kısa süre önce Osmangazi İlçe Başkanlığı’na atama ile geldiğini, Osmangazi’de CHP’nin ivme kazandığına dikkati çekerek, “Demokrasinin en güzel örneğini bu aralar ön seçim heyecanıyla yaşıyoruz. Hayri Başkanımızın Mudanya’daki ön seçim zaferi, bizleri çok mutlu etti. Ön seçim demokrasi adına ve doğru insanların seçilmesi adına çok yerinde bir uygulama. Mudanya’daki zaferimizi, iktidar zaferiyle perçinleyeceğiz. 7 Haziran’daki seçimlerde Osmangazi olarak yüzde 40’ın altına düşersek bunu başarısızlık olarak görürüz. Çünkü CHP artık, iktidara yürüyor ve Genel Başkanımızı, Başbakan yapmak için el ele vererek çalışıyoruz. 7 Haziran’da partimizi tek başına iktidar yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.