TÜRKYILMAZ’DAN CHP NİLÜFER’E ZİYARET

• 25 Mart 2015, Çarşamba 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, genel seçimler öncesi ilçe başkanlığı görevine atanan İlçe Başkanı Yücel Akbulut’u ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediğini söyledi. İlçe başkanlıkları ziyaretlerini CHP Nilüfer İlçe Başkanı Yücel Akbulut ile tamamlayan Başkan Türkyılmaz, bu Pazar yapılacak olan ön seçimin demokrasinin güzel bir örneği olduğuna dikkati çekerek, “Mudanya’da da ön seçim yaşadık ve zaferle çıktık. Bu Pazar günü, yine ön seçim heyecanı yaşanacak.  Ön seçime girecek tüm aday adayı milletvekillerine şimdiden başarılar diliyorum” dedi. Başkan Türkyılmaz, sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla Mudanya’yı yönettiklerini vurgulayarak, “Yerel seçimlerde yüzde 42 oyla başkanlığa seçildim ve son yaptığımız ankette yüzde 98 oranında memnuniyet var. Bize oy veren veya vermeyen tüm vatandaşlarımıza eşit hizmet götürmek için projelerimize tüm hızıyla devam ediyoruz” diye konuştu.

“BİZİ ZİYARET EDEN İLK BAŞKAN TÜRKYILMAZ!”

CHP Nilüfer İlçe Başkanı Yücel Akbulut da, ilçe başkanlığını ziyaret eden ilk ve tek başkanın Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz olduğunu belirterek, “Bizi ziyaret eden ilk ve tek başkan, Hayri Başkan oldu. Başkanımızın samimiyeti ve güler yüzü, bizleri çok mutlu etti. Mudanya’da kısa sürede gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarını heyecanla izliyoruz. Mudanya’da, hem Hayri Başkan’ın, hem de CHP’nin uzun yıllar hizmet serüveni devam edecek” diye konuştu. Başkan Akbulut, CHP’nin Mudanya’daki ön seçim zaferini, yaklaşan genel seçimlerde de Türkiye’de tek başına iktidar olarak perçinleyeceğini vurgulayarak, “Ön seçim demokrasi adına ve doğru insanların seçilmesi adına çok yerinde bir uygulama. Mudanya’daki zaferimizi, iktidar zaferiyle perçinleyeceğiz. 7 Haziran’da partimizi tek başına iktidar yapacağız” dedi.