solyanreklam
sagreklam

TÜRKYILMAZ, “YALAN HABERLER BİZİ YILDIRAMAZ”

TÜRKYILMAZ, “YALAN HABERLER BİZİ YILDIRAMAZ”

TÜRKYILMAZ, “YALAN HABERLER BİZİ YILDIRAMAZ”
  • 08 Aralık 2015, Salı 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret eden Mudanya Engelliler Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Leyla Aydın, çıkan haberlerin asılsız olduğunu ve bu tür açıklamaları kendisinin yapmadığını söyledi.

Mudanya Engelliler Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Leyla Aydın, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti.  Son günlerde gazetelerde çıkan “Mudanya Belediyesi’nden vicdanları sızlatan uygulama” başlıklı haber de ki beyanatların kendisine ait olmadığını vurgulayan Mudanya Engelliler Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Leyla Aydın, “Ben ne böyle bir açıklama yaptım, ne de böyle bir röportaj verdim. Benim bu çıkan haberlerden haberim yok. Belediyemizden ne istediysek hemen yapıldı. Bize yapılan destekleri göz ardı edemeyiz” dedi. Kendilerinin biriken kira borcunu belediyenin ödediğine de değinen Aydın, “Bu haldeyken çıkıp böyle açıklamalar yapmak bana ve derneğimize yakışmaz. Köy çalışmalarımızı gerçekleştirmek için belediyemiz bize ne zaman istediysek araç tahsisi yaptı” dedi.
“BİZ MECLİS İLE DERNEĞİMİZİ AYIRDIK”
Engelliler Derneği ile Kent Konseyi Engelliler Meclisi’ni ayrıştırdıklarını belirten Aydın, “Biz derneğimizin adresini meclisin bulunduğu konsey binasında gösterdik. Bizi yerimizden belediye çıkarmadı. Biz kendi isteğimiz ile çıkıp belediyenin başka bir yerini büro olarak tuttuk” dedi. Kurslarını ve çalışmalarını belediyenin düzayak olan toplantı salonlarında yaptıklarına da vurgu yapan Aydın, “Belediye İş Merkezi’nde ki yer bizim sadece geçici olarak tuttuğumuz büromuzdur. Bu ofisi de adresimiz belli olsun diye tuttuk. Belediyemiz bize her zaman destek oluyor. Çıkan haberler yalandır” ifadelerini kullandı.
“BEN ASLA BÖYLE BİRŞEY YAPMAM”
Haberleri görünce şaşırdığını ve üzüldüğünü dile getiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Ben makamıma gelen herkesle görüşürüm. Kapımız yok duvarımız yok” dedi. Engellilerin ihtiyaçlarını belediye olarak imkanları çerçevesinde her zaman yaptıklarını dile getiren Türkyılmaz, “Biz size her zaman destek oluyoruz. Benim eşimde Engelliler Derneği’nin Onursal Başkanıdır. Siz konumunuzdan dolayı bizim için daha fazla ön planda ve hizmetlerde önceliklisiniz. Ben asla böyle bir uygulama yapmam” ifadelerini kullandı. Her proje ve etkinlikte gereken tüm desteği engellilere verdiklerinin altını çizen Türkyılmaz, “Bu tür haberlerin ne amaçla yapıldığını bilmiyorum. Biz sizlere olan desteğimizi her zaman sürdüreceğiz. Bu tür çıkan yalan haberler de bizleri asla yıldıramaz” diye konuştu. Gerçekleşen görüşmede Mudanya Belediyesi Meclis Üyeleri Hüseyin Esen ve Servet Usta’da hazır bulundu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık