solyanreklam
sagreklam

TÜRKYILMAZ, “VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTTUK”

TÜRKYILMAZ, “VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTTUK”

TÜRKYILMAZ, “VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTTUK”
  • 09 Şubat 2016, Salı 0:00

Mudanya Belediyesi, taşınmaz mülklerin kiralama ihalelerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Derneklere ait 20 adet taşınmazın ihalesi başkanlık makamında yapılırken, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, verdikleri sözleri tuttuklarının altını çizdi.

Yapılan ihaleler ile yasal sorumluluklarını yerine getirdiklerini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Esnaflarımıza ait işyerlerinin ihalelerinin ardından, dernek ve sivil toplum kuruluşlarımızın yer aldığı büroların ihalelerini de gerçekleştirdik. Söz verdiğimiz üzere esnaflarımız gibi derneklerimizi de mağdur etmedik” dedi. Yasaların el verdiği miktarda ve en azami şekilde artışların yapıldığına da dikkat çeken Türkyılmaz, “Bizi bu konularda eleştirenler, artık teşekkür etmelidirler. Esnaflarımız gibi dernek ve sivil toplum kuruluşlarımızı da bu konuda mağdur etmedik. Biz belediye kiracılarımızın ve Mudanyalı hemşehrilerimizin menfaatlerini de düşünerek bu ihaleleri gerçekleştirdik” diye konuştu.
“HALKIMIZIN ÇIKARLARINI KORUYORUZ”
“Kiracılarımız bugün ihalelerin ardından bizlere teşekkür ediyor” diyen Türkyılmaz, “Mudanya hepimizin, biz burada birilerinin çıkarı için değil, halkımızın çıkarlarını korumak için çalışıyoruz. Bu konuda kararlıyız” dedi. Her türlü eleştiriye açık olduklarının da altını çizen Türkyılmaz, “Ancak gerçekler ve doğrular konuşulmalıdır. Yaptığımız ihalelerde söz verdiğimiz gibi azami ölçüde tolerans gösterdik. Kiracılarımızı yerinden etmedik, ekmek kapılarını kapatmadık. Kimseyi de mağdur etmedik” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık