solyanreklam
sagreklam

TÜRKYILMAZ, “VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTACAĞIZ”

TÜRKYILMAZ, “VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTACAĞIZ”

TÜRKYILMAZ, “VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTACAĞIZ”
  • 04 Nisan 2016, Pazartesi 0:00

Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) mücadele eden Mudanyaspor, teknik heyeti ve futbolcuları Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı ziyaret etti. Yönetimsel anlamda yaşanan sıkıntılı sürecin devam etmesini değerlendiren Türkyılmaz, istifa etmeyen yöneticilerin art niyetli olduğunu söyledi.

Sezonun bitmesine iki hafta kala şampiyonluğun önemli adaylarından olan Mudanyaspor’un antrenörleri ve futbolcuları Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı ziyaret etti. Oluşan karmaşıklığı anlamakta zorluk çektiğini ifade eden Türkyılmaz, “Bize oyun oynuyorlar. Yönetimsel olarak çekincelerimiz var. Dereyi göremiyoruz ki, paçaları sıvayalım. İstifa etmesi gereken kişiler istifa etmiyorlar. Takımı çıkmaza sokuyorlar. Bu kişilerin art niyetli olduğunu düşünüyorum” dedi.
“VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTACAĞIZ”
Takımın sonuna kadar haklı olduğunu belirten Türkyılmaz, “Biz sizlere verdiğimiz sözleri bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada tutmaya devam edeceğiz. Sizlerin mağdur olmaması için çaba sarf ediyoruz” dedi. Yönetimde ki karmaşanın çözülmesi için hukuki yollara da başvuracaklarının altını çizen Türkyılmaz, “Mudanyaspor hepimizin takımıdır. Takımımızı bu durumdan kurtaracağız. Gerekli hukuki işlemleri de başlatarak, sorunu çözeceğiz” ifadelerini kullandı.
“TEK DAYANAĞIMIZ SİZSİNİZ”
Başkan Türkyılmaz’dan başka kendilerine sahip çıkan kimsenin olmadığını ifade eden Antrenör Selçuk Serbest, “Kimse sesimizi duymuyor ve kimse bize sahip çıkmıyor. Tek dayanağımız sizsiniz” dedi. Futbolcuların her yere borcu olduğunu da dile getiren Serbest, “Biz bu dertlerle uğraşırken, şampiyonluğun en güçlü adaylarından biriyiz. Bize bugüne kadar en çok sahip çıkan sizsiniz. Artık size gelmeye dahi yüzümüz kalmadı” dedi. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık