solyanreklam
sagreklam

TÜRKYILMAZ, “TEMİZ BİR MUDANYA İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

TÜRKYILMAZ, “TEMİZ BİR MUDANYA İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

TÜRKYILMAZ, “TEMİZ BİR MUDANYA İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
  • 31 Mart 2016, Perşembe 0:00

Cumhuriyet Halk Partisi Osmangazi (CHP) İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, tertemiz bir Mudanya bırakmak için çalıştıklarını söyledi.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Osmangazi İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.  CHP Osmangazi İlçe Başkanı İsmet Karaca, Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Arıkarslan ile partililerin de hazır bulunduğu ziyarette genel siyasetten, sendikal örgütlenmeye, belediye ve parti çalışmalarına kadar birçok konuda fikir alışverişi yapıldı.
“İÇİM RAHAT UYUYORUM”
Birlikteliklerini bozmaya çalışanların daha çok uğraşması gerektiğini belirten Başkan Türkyılmaz, “Anca beraber kanca beraber anlayışıyla yolumuza durmadan devam edeceğiz. Bu yolda gerekirse ölümü de göze alırız. Ama doğru bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz” dedi. “Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya” markasını tüm Türkiye ve Dünya’nın benimsediğini de sözlerine ekleyen Türkyılmaz, “Mudanya artık çok konuşulan ve herkesin bildiği bir ilçe haline geldi. Tertemiz bir Mudanya bırakmak bizlerin görevidir. Amacımız üreterek, kazanarak, adaletli bir şekilde paylaşmaktır. Biz sadece doğruları yapıyoruz. Gece yatağıma yattığımda içim rahat uyuyorum” ifadelerini kullandı. Belediye çalışmalarından da bahseden Türkyılmaz, “Bizi eleştirenlere inat arkamıza bakmadan koşmak zorundayız. Eleştirilere açığız. Ama bizi karalamaya çalışanlara da gerekli cevabı veririz” ifadelerini kullandı.
“ELEŞTİRİLERE GÖĞÜS GERİYORUZ”
Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türkyılmaz’a çalışmalarında başarılar dileyen CHP Osmangazi İlçe Başkanı İsmet Karaca, parti çalışmalarından bahsetti. Kendilerine ve partilerine yapılan eleştirilere dik durarak göğüs gerdiklerini belirten Karaca, “Bizim kapımız herkese açık. Bizi eleştirenler rüzgar ne yönden eserse oradalar. Bu eleştirilere ve kişilere göğüs gererek yolumuza devam edeceğiz” dedi. Partinin enerjisini düşürmeye ve gerçekleştirdikleri çalışmaları engellemeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini de sözlerine ekleyen Karaca, kararlılıkla bu ülkenin geleceği için çalışmaya devam edeceklerine vurgu yaptı.  

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık