solyanreklam
sagreklam

TÜRKYILMAZ SANAYİ ESNAFINA MÜJDEYİ VERDİ

TÜRKYILMAZ SANAYİ ESNAFINA MÜJDEYİ VERDİ

TÜRKYILMAZ SANAYİ ESNAFINA MÜJDEYİ VERDİ
  • 21 Nisan 2016, Perşembe 0:00

Esnaf ziyaretlerini sürdüren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, küçük sanayi sitesi esnafını ve Deniz Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret ederek, talepleri dinledi. Yeni sanayi sitesi yapımının müjdesini verdi.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerle esnafın ve halkın yanında olmaya devam eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, küçük sanayi esnafını ziyaret ederek, istek ve talepleri yerinde dinledi. Belediye meclis üyeleri Ali Polat ve Servet Usta’nın yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi Mudanya İlçe Başkanı Ergül Batman’ın da eşlik ettiği ziyarette sanayi sitesinde incelemelerde de bulunan Türkyılmaz, yeni sanayi sitesi yapımı için görüşleri de dinledi. Sanayi sitesinin kendilerine artık küçük geldiğini ve ihtiyaca cevap vermekte zorlandıklarını belirten sanayi esnafı, tek isteklerinin yeni bir sanayi sitesi olduğunu ifade ettiler.
“BİRLİKTE KARAR VERİP YAPACAĞIZ”
İstek ve talepleri dinleyerek sanayi esnafının yanında olduğunu belirten Türkyılmaz, yeni sanayi sitesi yapımı için çalışmaların sürdüğünü dile getirdi. Has Mahallesi ya da Işıklı Mahallesi yolunda planlama yapacaklarını söyleyen Türkyılmaz, “Burada yeni bir sanayi sitesi yapmayı düşünüyoruz. Sıkıntılarınızı ve dertlerinizi biliyoruz” dedi. Bu çalışmaları gerçekleştirmeden önce sanayi esnafıyla toplantı yapacaklarının da altını çizen Türkyılmaz, “Sizlerle bir araya gelerek görüşlerinizi daha detaylı bir şekilde alacağız. Birlikte karar vererek yeni sanayi sitemizi oluşturacağız” ifadelerini kullandı.  

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık