solyanreklam
sagreklam

TÜRKYILMAZ, “MASTER PLAN İLE MUDANYA’DA TURİZM POTANSİYELİ ARTACAK”

TÜRKYILMAZ, “MASTER PLAN İLE MUDANYA’DA TURİZM POTANSİYELİ ARTACAK”

TÜRKYILMAZ, “MASTER PLAN İLE MUDANYA’DA TURİZM POTANSİYELİ ARTACAK”
  • 28 Aralık 2015, Pazartesi 0:00

Mudanya Turizm Otelciler Birliği (MUTOB) sertifika törenine katılan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, hazırlanacak Mudanya Turizm Master Planı ile Mudanya’nın turizm potansiyelinin artacağını söyledi.

Mudanya Turizm Otelciler Birliği’nin (MUTOB), Bursa Bilecik Eskişehir Kalkınma Ajansı (BEBKA) ile yaptığı proje çerçevesinde gerçekleşen Ön Büro ve Servis Eğitimi kursunu başarı ile tamamlayan 31 kursiyer sertifikalarına kavuştu.  Sertifikalarını Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın elinden alan kursiyerlerin eğitimleri 30 saat sürdü.  Mudanya’nın yapılacak çalışmalar ile turizm merkezi haline gelmesini gönülden istediğini dile getiren MUTOB Başkanı Esman Nejdet Şen, “Turizme değer veren bölgelerin çok iyi konumlara geldiğini görüyoruz. Mudanya’mızın bu bölgelerden eksiği yok fazlası var. Mudanya Belediyesi ile yapacağımız ortak çalışmalarla ilçemiz turizm sektöründe önem kazanacaktır” dedi.
MASTER PLAN İLE TURİZM CANLANAC AK
Göreve geldiklerinde Mudanya’nın turizm ve eğitim kenti olması gerektiğini söylediklerini hatırlatan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Bilinmeyen ve tanınmayan Mudanya’yı Dünya’nın bildiği bir kent haline getirdik. Kültürel ve sosyal etkinlikler ile Mudanya’mızın turizm açısından gelişmesi, insanların bilgilenmesi bizleri sevindiriyor” dedi. Mudanya’da bugüne kadar yapılmayan bir çalışmayı hayata geçireceklerinin altını çizen Türkyılmaz, “Turizm Master Planı ilk kez Mudanya’da hazırlanıyor. Mudanya’mızın bütün değerleri o planda yer alıyor. Mudanya’mız yapılacak çalışmalar ile cazibesi yüksek, aranan ve bilinen bir kent galine gelecektir” dedi.
MUDANYA TURİZMDEN PAYINI ALACAK
Bu çalışmalar ile Mudanya’nın iç ve dış turizmden pay alacağına inandığını dile getiren Türkyılmaz, “Yurt dışından birçok heyet Mudanya’mızı ziyarete geliyor. Mudanya’yı gördüklerinde çok güzel şeyler söylüyorlar. Demek ki bugüne kadar Mudanya’nın tanıtımını, reklamını ve pazarlamasını iyi yapamamışlar. Biz bunu yapmaya çalışıyoruz. İlçemize gelecek turistler ve turizme yapılacak yatırımlar ile Mudanya’mız turizmden alması gereken payı alacak, esnafımız ve Mudanya’mız daha mutlu olacak” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık