TÜRKYILMAZ, MARMARA BELEDİYELER BİRLİĞİ DENETİM KOMİSYONU ÜYELİĞİNE YENİDEN SEÇİLDİ

TÜRKYILMAZ, MARMARA BELEDİYELER BİRLİĞİ  DENETİM KOMİSYONU ÜYELİĞİNE YENİDEN SEÇİLDİ
  • 06 Nisan 2015, Pazartesi 0:00

Mudanya  Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Marmara Belediyeler Birliği’nin Abant Tabiat Parkı’nda yapılan 2015 Yılı 1. Olağan Meclis Toplantısı’nda, Denetim Komisyonu Üyeliği’ne yeniden seçildi.

Bolu Abant Tabiat Parkı’nda Palace Otel’de hafta sonu yapılan Marmara Belediyeler Birliği 2015 Yılı 1. Olağan Meclis Toplantısı’nda, Mudanya  Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Marmara Belediyeler Birliği Denetim Komisyonu Üyeliği’ne yeniden seçildi. Toplantıda alınan kararlar ve gerçekleştirilecek çalışmalarla ilgili bilgi veren Mudanya Belediye Başkanı ve Marmara Belediyeler Birliği Denetim Komisyonu Üyesi Hayri Türkyılmaz, belediyecilikte yeni teknolojilerin kullanımını destekleyen 2. Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nin bu yıl 13-15 Mayıs tarihlerinde Bursa’da yapılacağı kararının alındığını ifade etti. Başkan Türkyılmaz,  Meclis Toplantısı’nda ayrıca, Edirne’nin Meriç ve Küplü, Kırklareli’nin Alpullu ve Büyükmandıra ilçeleri ile Yalova’nın Esenköy Belediyesi’nin birliğe üyelik taleplerinin kabul edildiğini, yeni üyelerle birlikte Marmara Belediyeler Birliği’nin üye belediye sayısının 177’ye çıktığını belirtti.