solyanreklam
sagreklam

TÜRKYILMAZ: KİMSE, KİMSESİZ KALMAYACAK!

TÜRKYILMAZ: KİMSE, KİMSESİZ KALMAYACAK!

TÜRKYILMAZ: KİMSE, KİMSESİZ KALMAYACAK!
  • 27 Şubat 2015, Cuma 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri TÜRKYILMAZ, vatandaşların tüm ihtiyaçlarının karşılanmasını öngören Zeytindalı ve Uğurböceği projelerinin startını verdiklerini vurgulayarak, “Kimse kimsesiz kalmayacak, çünkü onların Mudanya Belediyesi var” dedi.

 

Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde Mudanya Belediye Başkan yardımcıları, Mudanya Belediye Meclis üyeleri, Kent Konseyi üyeleri, Sivil Toplum Örgüt Temsilcileri ve mahalle muhtarlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Zeytindalı ve Uğurböceği projeleri anlatıldı. Toplantının açış konuşmasını yapan Mudanya Belediye Başkanı Hayri TÜRKYILMAZ, “Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya” sloganıyla yola çıktıklarını, herkese eşit hizmet götürerek, Mudanya’yı deniziyle, zeytiniyle, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle, modern ve çağdaş görünümüyle Türkiye’ye örnek yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için çalıştıklarını vurguladı. Başkan TÜRKYILMAZ, seçim döneminde söz verdiği bütün projeleri tek tek gerçekleştirdiklerini, bu kapsamda en önemli projelerden biri olan  ve yaşlısından gencine, hastasından hamilesine kadar zor durumda olan herkesin tüm ihtiyaçlarının karşılanmasını öngören Zeytindalı ve Uğurböceği Projeleri’ne start verdiklerini söyledi.

 

“ONLARIN MUDANYA BELEDİYESİ VAR!”

Mudanya Belediye Başkanı Hayri TÜRKYILMAZ, Zeytindalı ve Uğurböceği projelerinin kapsam ve hizmet açısından Türkiye’de bir ilk olacağını vurgulayarak, “Zeytindalı ve Uğurböceği Projeleri’mizle, yaşlı, genç, engelli ve diğer tüm vatandaşlarımıza yardım elimizi uzatacağız. Mudanya’mızdaki tüm mahallelerde evlere tek tek girerek, vatandaşlarımızın ihtiyaçları tespit edilecek. Proje kapsamında 1 doktor, 2 hemşire, 1 ebe, 2 hasta bakıcı ve diğer yardımcı personelimiz olacak. Evde bakım hizmetine ihtiyaç duyan vatandaşlarımız belediyemize başvurarak, bu hizmetimizden yararlanabilecek. Yaşlı ve kimsesizse, evine gidilerek bakımı, yiyecek ve giyecek ihtiyacı, perdesinin yıkanmasına kadar tüm ev temizliği gibi her türlü ihtiyacını karşılayacağız. Mudanyalı vatandaşlarımıza  elimizi uzatarak, her zaman yanlarında olacağımızı hissettireceğiz. Çünkü, onların Mudanya Belediyesi var” diye konuştu. Başkan TÜRKYILMAZ, proje kapsamında ihtiyaç sahibi hamile kadınların doğum öncesi ve doğum sonrası ihtiyaçlarının yanı sıra, büyüme çağındaki çocuklarının eğitimleri ve diğer ihtiyaçlarının da karşılanacağını vurguladı. Başkan Hayri TÜRKYILMAZ,  seçim döneminde söz verdiği projeleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Bu projeler sayesinde kimse kimsesiz kalmayacak. Projede mahalle muhtarları, sivil toplum örgütleri, Kent Konseyi Mahalle temsilcileri ve tüm vatandaşlarımıza önemli görevler düşüyor. Mudanyalıların mutlu ve huzurlu olması için elimizden geleni yapmak istiyoruz” diye konuştu.

 

HER OKULA BİR HİZMETLİ…

Mudanya Belediye Başkanı Hayri TÜRKYILMAZ, ihalesi yapılan ve sonuçlanması beklenen, okullara hizmetli projesini de Mart ayın sonunda gerçekleştirmeyi planladıklarını ifade etti. Başkan TÜRKYILMAZ, “Proje kapsamında, üç yıl boyunca ilçemizdeki okullara birer hizmetli görevlendireceğiz. İhalesini yaptık ve sonuçlanmasını bekliyoruz. Bu proje sayesinde eğitim kurumlarında önemli bir eksiklik olan hizmetli ihtiyacını da karşılamış olacağız. Çok önemsediğimiz bu projeleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Çünkü belediye olarak herkese yardım elimizi uzatacağımız sözünü vermiştik ve şimdi bu sözlerimizi tek tek gerçekleştiriyoruz” dedi. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık