solyanreklam
sagreklam

TÜRKYILMAZ, KADIN PERSONELİNİ UNUTMADI

TÜRKYILMAZ, KADIN PERSONELİNİ UNUTMADI

TÜRKYILMAZ, KADIN PERSONELİNİ UNUTMADI
  • 08 Mart 2016, Salı 0:00

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla personelinin gününü kutlayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, kadın personellerini ziyaret ederek resimlerinin yer aldığı özel çeşitli hediyeler takdim etti.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadın personelinin günlerini kutladı. Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Akın Poroy ile birlikte belediye birimlerini tek tek gezen Türkyılmaz, personeline özel hediyeler takdim etti.  Kadınların toplumun en temel taşı olduğuna vurgu yapan Türkyılmaz, “Ülkemizde de eğitimin yükselmesi ve kadınlarımızın sosyal hayata girmelerine olanak sağlanmasıyla birçok alanda başarının yükseldiği bir gerçektir. Kadının ihmal edildiği bir toplumun varlığını sağlıklı bir şekilde sürdürmesi mümkün değildir” dedi.
EN BÜYÜK SAYGIYI KADINLAR HAK EDİYOR
Hayatın ağır şartları altında anne, eş ve iş kadını olarak ayakta kalabilen kadınların hayatın mimarları olarak en büyük saygıyı ve övgüyü hak ettiğini sözlerine ekleyen Türkyılmaz , “Her toplumda olduğu gibi kadının Türk toplumunda da önemli bir yeri vardır. Kadın, aile ile toplum arasında bir köprü görevi görür” dedi. Şefkatin, fedakarlığın ve özverinin sembolü olan kadınların sadece bir günde hatırlanmaması gerektiğini de belirten Türkyılmaz, “Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya’mızdan bir kez daha kadına şiddetin son bulmasını diliyoruz. Kadınlarımıza her zaman saygı ve sevgiyle hak ettikleri değeri vermeliyiz" ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık