solyanreklam
sagreklam

TÜRKYILMAZ, HALKLA İÇ İÇE OLMAYI SÜRDÜRÜYOR

TÜRKYILMAZ, HALKLA İÇ İÇE OLMAYI SÜRDÜRÜYOR

TÜRKYILMAZ, HALKLA İÇ İÇE OLMAYI SÜRDÜRÜYOR
  • 10 Şubat 2016, Çarşamba 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, gerçekleştirdiği ziyaretlerle halkın içinde olmaya ve istekleri yerinde dinlemeye devam ediyor.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, düzenlediği ziyaretler ile halkın ve esnafın yanında olmaya devam ediyor. İpar Caddesi esnafının ardından, Mustafa Kemal Paşa Caddesi esnaflarını da ziyaret eden Türkyılmaz, vatandaşın ve esnafın isteklerini de dinliyor. Belediye Başkan Yardımcısı Akın Poroy, CHP Mudanya İlçe Başkanı Ergül Batman’ın yanı sıra Kadın Kolları Başkanı Sevtap Esen ile belediye meclis üyesi Hüseyin Esen’in de katıldığı ziyaretlerde esnafları tek tek dolaşarak hayırlı işler dileyen Türkyılmaz, “Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden ve çalışmalarımızdan memnun olduklarını görünce mutlu oluyoruz. İlçemizde 30 yıldır yapılmayanları yapıyor, sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getiriyoruz” dedi.
“SIK SIK ZİYARETE GELİN”
İşyerlerinde, duraklarda ve sokaklarda vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Türkyılmaz’a vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.  Yalnızca seçim zamanlarında belediye başkanını işyerlerinde ve caddelerde gördüklerini belirten esnaflar ve vatandaşlar, başkan Türkyılmaz’ın ziyaretinden dolayı memnun olduklarını dile getirdiler. Bu ziyaretlerin sık sık gerçekleşmesini dileyen esnaflar ve vatandaşlar, Türkyılmaz’a yaptığı işlerden dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilediler. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık