TÜRKYILMAZ, ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

• 05 Şubat 2016, Cuma 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya’da esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, CHP Mudanya İlçe Başkanı Ergül Batman’ın yanı sıra Kadın Kolları Başkanı Sevtap Esen,  belediye meclis üyeleri Hüseyin Esen, Servet Usta ve Ali Polat ile birlikte, İpar Caddesi üzerinde ki esnafları ziyaret eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, vatandaşların ve esnafların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Mudanya’nın geleceğini ortak akılla üretilen projeler ile şekillendirdiklerini belirten Türkyılmaz, işyerlerinde, duraklarda ve sokaklarda vatandaşların taleplerini dinledi. Katılımcı yerel yönetim ve sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmaların sürdüğünü dile getiren Türkyılmaz, “Şeffaf ve halkçı belediyecilik anlayışının bir gereği olarak belediyemizin kapıları hemşehrilerimize her zaman açıktır. Fırsat buldukça esnaflarımız ve vatandaşlarımız ile bir araya gelmeye çalışıyoruz” dedi. Mudanyalılar ile her zaman iç içe olmanın ve sorunlara çözüm üretmenin huzur ve mutluluğunu yaşadıklarının da altını çizen Türkyılmaz,” “Ziyaretlerimizi sürdürerek, halkımızın istek ve taleplerini yerinde dinlemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.