solyanreklam
sagreklam

TÜRKYILMAZ, “DOĞRULUK VE DÜRÜSTLÜKTEN TAVİZ VERMEYECEĞİZ”

TÜRKYILMAZ, “DOĞRULUK VE DÜRÜSTLÜKTEN TAVİZ VERMEYECEĞİZ”

TÜRKYILMAZ, “DOĞRULUK VE DÜRÜSTLÜKTEN TAVİZ VERMEYECEĞİZ”
  • 21 Haziran 2016, Salı 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ilçede yaşayan gaziler, şehit yakınları, muhtarlar ve Bursa UYGAR Görme Engelliler Derneği üyeleriyle düzenlenen iftar yemeğinde da bir araya geldi.

Mudanya Belediyesi, düzenlediği iftar yemeğiyle Mudanya’da ikamet eden gaziler, şehit yakınları, muhtarlar ve Bursa UYGAR Görme Engelliler Derneği üyelerini bir araya getirdi. Arnavutköy Balıkçı Barınağı’nda gerçekleşen iftar yemeğine Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Akın Poroy, Erkan Altıntaş, Metin Şen ve Hakan Karademir’in yanı sıra belediye meclis üyeleri katılım sağladı.
DOĞRU VE DÜRÜST ÇALIŞIYORUZ
Kötü ve istenmeyen sözlerle anılan bir belediyeden tertemiz bir belediyeye geldiklerini söyleyerek sözlerine başlayan Türkyılmaz, bu anlayışlarının bundan sonra da devam edeceğini vurguladı. Bu ülkenin nasıl kurulduğunu bilmek ve yaşamak için Anıtkabir ve Çanakkale’ye gidilmesi gerektiğini ifade eden Türkyılmaz, “Gazilerimizin ve şehitlerimizin bizlere kanlarıyla canlarıyla emanet ettiğini bu vatanın her karışını ve her kuruşunu korumak bizim en büyük görevimizdir” dedi. Doğruluk ve dürüstlükten hiçbir zaman taviz vermediklerini de belirten Türkyılmaz, “Yıldıztepe, Bademli Doğal Yaşam Pazarı, Tirilye Stadı, Taş Mektep ve köylerdeki halı saha projelerimiz yakın zamanda başlayacak. Doğru ve dürüst çalışarak bu sözlerimizi yerine getireceğiz” diye konuştu. Konuşmasının ardından masaları tek tek dolaşan Türkyılmaz,  katılanların büyük ilgisiyle karşılaştı.
 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık