solyanreklam
sagreklam

Türkmen Beyi Mersin?e Geliyor

Türkmen Beyi Mersin?e Geliyor

Türkmen Beyi Mersin?e Geliyor
  • 01 Ocak 1970, Perşembe 2:00

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Bakan Devlet Bahçeli, 4 ubat Pazar günü Mersin’e geliyor.

Devlet Bahçeli, Mersin Büyükehir Belediyesi’nin hayata geçirdii 1923 projenin temel atma, açl ve tantm törenlerine katlmak üzere Mersin’e geliyor.

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz tarafndan yaplan daveti kabul eden MHP Lideri Bahçeli, 4 ubat Pazar günü Mersinli vatandalarla bir araya gelerek, Büyükehir Belediyesi tarafndan Mersin’e kazandrlan projelerin açl ve temel atma törenlerini gerçekletirecek.

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz’n milli iradenin verdii görevi lay ile yerine getirerek hayata geçirdii 1923 hizmetin temel atma, açl ve tantm törenine katlacak olan MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli, milliyetçi belediyeciliin Mersin’e kazandrd hizmetleri yerinde görecek.

1923 proje vatandaa sunulacak

 ‘nsan yaat ki devlet yaasn’ ilkesiyle belediyecilik yapan Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz, 4 yl devirdii hizmet serüveninde Mersin’e ve Mersinlilere kazandrd hizmetleri, gerçekleecek törenle bir kez daha vatandalarn bilgisine sunacak.

Toplu açl ve temel atma törenleri kapsamnda Akdeniz lçesi’nde 189, Mezitli lçesi’nde 112, Toroslar lçesi’nde 218, Yeniehir lçesi’nde 153, Anamur lçesi’nde 116, Aydnck lçesi’nde 57, Bozyaz lçesi’nde 62, Çamlyayla lçesi’nde 73, Erdemli lçesi’nde 182, Gülnar lçesi’nde 88, Mut lçesi’nde 175, Silifke lçesi’nde 132, Tarsus lçesi’nde 173 ve 196 genel proje olmak üzere toplam 1923 projenin açl, temel atma ve tantm gerçekletirilecek.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık