solyanreklam
sagreklam

Türkkan, “ 2. Lig’de Maçlar Çetin Geçecek”

Geçtiğimiz sezon TFF 2. Lig Takımlarından Altay’da şampiyonluk sevinci yaşayan ve sezon başında Manisa Büyükşehir Belediyespor’un yolunu tutan tecrübeli defans oyu...

Türkkan, “ 2. Lig’de Maçlar Çetin Geçecek”
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 18:16
30.07.2018 15:16

Geçtiğimiz sezon TFF 2. Lig Takımlarından Altay’da şampiyonluk sevinci yaşayan ve sezon başında Manisa Büyükşehir Belediyespor’un yolunu tutan tecrübeli defans oyuncusu Murat Türkkan, Afyon kampında yaptığı açıklamada, “ Her ligin kendine göre zorluğu vardır. Bu tamamen oynadığın futbola ve gösterdiğin mücadeleye bağlı ancak 2. Ligin, 3. Lig gibi kolay geçmeyeceğini bence herkesin bilmesi lazım” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un sezon başında Altay’dan renklerine bağladığı tecrübeli defans oyuncusu Murat Türkkan, Afyon kampında açıklamalarda bulundu. Futbola 10 yaşında babasının zoruyla başladığını söyleyen tecrübeli defans oyuncusu, “ Açıkçası söylemek gerekirse futbola ilgim hiç yoktu. Çocukluğum Üsküdar’da geçti. Babam o zaman beni mahalleden uzaklaşayım diye futbola yazdırdı. Ben o zamanlar istemesem de kendimi bir anda yeşil sahaların içerisinde buldum. Futbol yaşantım 10 yaşında amatör küme takımlarından Selimiye’nin minik takımında başladı. Sonra futbol benim için bir meslek oldu” dedi.
“ Üsküdar Anadolu’da Profesyonel Oldum”
14-15 yaşlarında 2. Lig’de mücadele veren Üsküdar Anadolu’ya transfer olduğunu söyleyen Murat Türkkan, “ 17-18 yaşlarında bu kulüpte profesyonel oldum. Sonrasında Bağcılarspor, Gebzespor, Fethiyespor, Bugsaşspor, Tarsus İdmanyurdu, Hatayspor, Körfezspor,Kastamonuspor 1966 ve son olarak Altay’da forma giydim. Futbol hayatımda forma giydiğim takımlarda genelde uzun süreli kaldım. Bir defa hayatımda bir hoca yüzünden devre arasında bir takımdan ayrılmak zorunda kaldım. Her sene öyle kulüp falan değiştirmedim. Mesela gençlik yıllarımda 5 sene Gebzespor’da forma giydim. Tek yıl oynadığım takımlar Kastamonu, Bugsaş ve Tarsus İdmanyurdu takımları oldu” diye konuştu.
“ Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Çok Yakın Arkadaşlarım Vardı Zaten”
Manisa Büyükşehir Belediyespor’a gelmeden kulübün yapısını iyi bildiğini dile getiren Murat Türkkan, “ Umut Kaya ve Ufukhan Bayraktar benim daha önceden de çok yakın arkadaşlarımdı. Antrenörümüz Serkan İşyapan ile Fethiye Belediyespor’da beraber forma giymiştik. Ben zaten daha önceden biliyordum kulübün yapısını.  Gelirken öğrenmedim, araştırmadım. Gelmeden önce çok düzenli bir kulüp olduğunu ve başkanından hocasına kadar zaten her şeyi biliyordum. Şu anda zaten takımda hiçbir sıkıntı yok. 2-3 kişi dışında herkesi yeni tanıyorum. Zaten burada ortamında geçen sene çok iyi olduğunu biliyordum” dedi.
“ Yeni Sezonda Maçlar Zorlu Geçecek”
Her ligin zor olduğunu söyleyerek sözlerine devam eden Manisa Büyükşehir Belediyespor’un yeni transferi Murat Türkkan, “ Her lig zordur. Bu tamamen oynadığın futbola, gösterdiğin mücadeleye bağlı ancak yeni sezonun 3. lig gibi kolay geçmeyeceğini herkesin bilmesi lazım. Sezon başında lig başlamadan bir şey söylemek bence çok doğru değil. İstersen oynadığın hazırlık maçını 10-0 kazan. Hazırlık maçları da idmanlarda bunun ölçüsü değil. Bu tamamen kurduğun kadroyla ligde ne şekilde maçlarda alacağın verime bağlı” dedi.
“ Son Dört Hafta da Play-Off’a Girme Şansımız Bile Yoktu”
Geçtiğimiz sezon TFF 2. Lig’de Altay’da yaşadıkları şampiyonluğu anlatarak sözlerine son noktayı koyan Murat Türkkan, “ Geçen sene şampiyonluğu oynayacak bir takım kuruldu Altay’da. Bizi şampiyonluğun en güçlü adayı olarak görüyorlardı. Ancak son dört haftaya girilirken bırakın şampiyonluğu, play-off maçlarına bile katılma ihtimalimiz yok denecek kadar azdı. Ligde son 5 haftaya girilirken küme düşmüş bir takıma yenildik ancak sezonu şampiyon olarak tamamladık. İnşallah yeni sezonda da Manisa Büyükşehir Belediyespor’da şampiyonluk sevinci yaşarız. Tek hedefimiz ve temennimiz bu” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık