solyanreklam
sagreklam

Salihli’de Haşere Mücadelesi Sürüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Salihli ilçesinde açık alan, gübrelik alan ve çöp konteynerlerine yönelik olarak ilaçlamalar gerçekleştirdi. Hava sıcaklıklarının yükselmesiyle bi...

Salihli’de Haşere Mücadelesi Sürüyor
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 18:01
30.07.2018 15:01

Manisa Büyükşehir Belediyesi Salihli ilçesinde açık alan, gübrelik alan ve çöp konteynerlerine yönelik olarak ilaçlamalar gerçekleştirdi. Hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte artan sinek popülasyonunun ortaya çıkardığı olumsuz etkileri azaltmak için haşere ile yoğun mücadele sürdürülecek.  

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Salihli ilçe merkezi ve muhtelif mahallelerinde ilaçlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda açık alan ve gübrelik alanlarda sivrisinek, karasinek ve haşere mücadelesi gerçekleştiriliyor. Artan sıcaklıkların etkisiyle daha fazla üreme ortamı bulan haşerelere karşı gündüz ve akşam saatlerinde program uyguladıklarını belirten Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, “Açık alanlarda, gübrelik ve sulak alanlarda; haşerelerin üreme ortamlarına yönelik olarak yoğun bir çalışma programı içerisindeyiz. İl genelinde olduğu gibi Salihli ilçemizde de bu faaliyetimiz devam ediyor. Vatandaşlarımızın, bu sıcak günlerde evlerinin dışarısında daha rahat vakit geçirebilmeleri için ekiplerimiz görev başında” diye konuştu.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık