solyanreklam
sagreklam

TÜRKİYE ŞAMPİYONU’NDAN BAŞKAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET

TÜRKİYE ŞAMPİYONU’NDAN BAŞKAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET

TÜRKİYE ŞAMPİYONU’NDAN BAŞKAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET
  • 01 Haziran 2017, Perşembe 0:00

Türkiye Okul Sporları Faaliyet programı kapsamında düzenlenen Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan Ceyda Şaffak, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti. 

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 26-28 Mayıs tarihleri arasında Okul Sporları Faaliyet programı kapsamında düzenlenen Taekwondo Türkiye Birinciliği Yıldız Kızlar kategorisi 44 kiloda Türkiye Şampiyonu olan İkbal Betül Ali İhsan Çilingiroğlu Ortaokulu öğrencisi Ceyda Şaffak Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı ziyaret etti.  Taekwondo antrenörü Erdal Temel ile babası Recep Şaffak’ın da katılım gösterdiği ziyarette başkan Türkyılmaz’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Ceyda, yeni turnuvalarda da başarılarını devam ettirmek istediğini belirtti. Temmuz ayında Konya’da düzenlenecek kulüpler Türkiye Şampiyonası’na katılacağını da ifade eden Şaffak, Mudanya’yı ve Türkiye’ye Dünya Şampiyonası’nda temsil etmek istediğini dile getirdi.  Antrenör Erdal Temel ise, Ceyda’dan beklentileri olduğunu dile getirerek, başarılarının artarak devam edeceğine inandıklarını söyledi.
MUDANYA SPORDA DA ADINI DUYURUYOR
Ceyda’nın elde ettiği başarı ile gururlandıklarını belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Bir Mudanyalı olarak çok mutlu olduk. Başarılı sporcularımıza elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi. Yetenekli sporcuların aldıkları bu tür başarılar ile Mudanya’nın sporda da adını duyurduğunu belirten Türkyılmaz, “Elde ettiğiniz ve edeceğiniz başarılar ile bizler de bu mutlulukları daha çok yaşayacağız. Sizlere de elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Ceyda kızımızı, ailesini ve antrenörlerini yürekten kutluyorum. Konya’da düzenlenecek şampiyonada da gerekli desteği vereceğiz.  Kızımıza şimdiden başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık