solyanreklam
sagreklam

MUDANYA’DA ÇOCUK PARKLARI VE SPOR ALANLARI YENİLENİYOR

MUDANYA’DA ÇOCUK PARKLARI VE SPOR ALANLARI YENİLENİYOR

MUDANYA’DA ÇOCUK PARKLARI VE SPOR ALANLARI YENİLENİYOR
  • 02 Haziran 2017, Cuma 0:00

2017 ihaleli işler kapsamında ilçe merkezinde birçok alanda çalışmalarını sürdüren Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşın taleplerini de değerlendirerek yerine getiriyor.

2017 ihaleli işler kapsamında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe merkezi ve kırsal alanda mevcut çocuk oyun alanlarının revizyonu, spor alanlarının kauçuk zemin kaplaması, parkların aydınlatılmasının yanı sıra parke zemin ve çevre duvarı çalışmalarını çok yönlü olarak sürdürüyor. Eskiyen ve zarar gören oyun gruplarını yenileyerek zemin çalışmalarını da gerçekleştiren ekipler, çalışmalarını iki parkta fiili olarak sürdürüyor. 
“ORTAK ALANLARIN ARTIRILMASINI ÖNEMSİYORUZ”
Yeni Mahalle ve Siteler Mahallesi’nde başlayan çalışmaların ilçe merkezi ve kırsal alanda devam edeceğini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “İlçemizde yeşil alan yaratmak için tüm fırsatları değerlendiriyoruz. İlçe merkezinde bulunan tüm çocuk parklarının bakımlarını yaparak, çevre düzenlemeleri ve çiçeklendirme çalışmalarını da gerçekleştireceğiz” dedi. 
“TALEPLER SIRASIYLA DEĞERLENDİRİLİYOR”
Yıl içerisinde toplamda 15 adet parkta bakım ve yenileme çalışmalarının gerçekleşeceğini ifade eden Türkyılmaz, "Çocuklarımızın ve gençlerimizin daha sağlıklı bir nesil olarak yetişmesi için bu alanların artmasını çok önemsiyoruz. İlçemize yeni çocuk oyun alanları ve ortak yaşam alanları kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. Park yapımı ve yenileme çalışmaları konusunda birçok talep aldıklarını da sözlerine ekleyen Türkyılmaz, “Kırsal alanda bulunan mahallelerimizde yıl içerisinde yeni parklar yapmak için planlamalarımızı yapıyoruz. Hemşehrilerimizden aldığımız talepleri sırasıyla değerlendiriyoruz. Hiçbir talebi geri çevirmeden yerine getireceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık