solyanreklam
sagreklam

Türk yıldızları Gösterisi

Türk yıldızları Gösterisi

Türk yıldızları Gösterisi
  • 11 Ekim 2014, Cumartesi 0:00

TÜRK YILDIZLARI MUDANYA SEMALARINDA

Türk hava Kuvvetleri’nin akrobasi timi Türk Yıldızları, Mudanya semalarını renklendirdi. ‘’Türk Yıldızları’’ bu kez Mudanya Mütarekesi’nin 92. Yıl dönümü nedeniyle ilçede gösteri uçuşları yaptı. Mütareke evi önüm ve kordon boyunca düzenlenen etkinlikler kapsamında Bandırma’dan havalanan  ‘ TÜRK Yıldızları’’nın gösterileri nefes kesti. 

 NEFES KESEN GÖSTERİ İLGİYLE İZLENDİ

Yüzbaşı Osman Yığcı’nın liderlik ettiği 6 pilotun Mudanya semalarındaki gösterisi sahil şeridini dolduran vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Yüzbaşı Yığcı'nın bir numaralı uçakla havalandığı gösteride,  pilotlar Kurmay Binbaşı Şenol Çetin, Yüzbaşılar Mehmet Kemal Koyunluoğlu ve Ali Onur Adalı, Üsteğmenler Gökhan Esen ve Hasan Kocabaş görev aldı. Filo Komutanı Yüzbaşı Zeki Koltukoğlu da bir numaralı uçağa binerek gösteriyi havadan takip etti.

DÜNYADA TEK TİM

Dünyada, 8 süpersonik savaş uçağıyla gösteri yapan tek tim olan ve şimdiye kadar milyonlarca izleyiciyle buluşan "Türk Yıldızları’nın birbirinden zor ve estetik hareketleri,  Mudanyalılar’dan tam not aldı. Alanı dolduranlar yaklaşık yarım saat süren gösteriyi fotoğraf makinaları, cep telefonları ve tablet bilgisayarlar görüntülemeye çalıştı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık