Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık ve Yönetiminden Başkan Hasan Can'a Ziyaret

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık, Türk Kızılayı Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Turunç, Türk Kızılayı Genel Sekreteri Hüseyin Can ve Türk Kızılayı Genel Müdürü İbrahim Altan'ı makamında ağırladı.

• 14 Eylül 2018, Cuma 0:00

Kurulduğu 1868 yılından bu yana toplumsal dayanışmayı sağlamak, sosyal refahın gelişmesine katkıda bulunmak, yoksul ve muhtaç insanlara barınma, beslenme ve sağlık yardımı ulaştırmak için önemli görevler üstlenen Türk Kızılayı ve bu çalışmalara desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Ümraniye Belediyesi’nin işbirliği içerisinde yapacağı faliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunulan toplantıda afetlerle ilgili istişare edildi ve afet öncesi alınabilecek olan tedbirler görüşüldü. Türk Kızılayı’nın ve Ümraniye Belediyesi’nin çalışmalarından da bahsedilen toplantının ardından Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık ve beraberinde gelen heyet, Başkan Hasan Can’a Ümraniye’deki hizmetlerinden ve çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Başkan Hasan Can da Türk Kızılayı’nın gerek yurt içi gerekse yurt dışındaki çalışmalarından dolayı Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık’a teşekkür etti. Ziyarette Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları da bulundu.

Ziyaret sonunda Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Başkan Hasan Can'a Türk Kızılayı Maden Suyunu tarihî şişesinde takdim etti. Başkan Hasan Can ise, Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık'a Ümraniye Belediyesi Meslek Edindirme Kursu hocaları tarafından yapılan Besmele-i Şerif'in yazılı olduğu hat tablosu ve yaldız işlemeli opal vazo hediye etti. Ayrıca Başkan Hasan Can; Türk Kızılayı Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Turunç, Türk Kızılayı Genel Sekreteri Hüseyin Can ve Türk Kızılayı Genel Müdürü İbrahim Altan'a Ümraniye Belediyesi Meslek Edindirme Kursu hocaları tarafından yapılan yaldız işlemeli opal vazo hediye ederek ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.