Türk Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği'nden Başkan Atilla'ya Ziyaret

• 14 Ağustos 2018, Salı 17:31

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Türk Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği Genel Başkanı Canan Sunay'ı makamında ağırladı.

Türk Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği Genel Başkanı Canan Sunay, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla'yı ziyaret etti. Başkan Atilla, Sunay ile makam odasında bir süre görüştü.

Diyarbakır'ın yerli ve yabancı yatırımcılar için ideal bir şehir olduğunu vurgulayan Başkan Atilla, "Şehrimize yatırım yapmak isteyen iş insanlarına devletimiz gerekli kolaylığı sağlıyor. Yatırımın gelmesiyle şehrimizde istihdam da artacaktır. Diyarbakır güvenli bir şehir, herkes burada gönül rahatlığıyla yatırım yapabilir" dedi.

Sunay, ise Başkan Atilla'nın kente büyük hizmetler yaptığını ve Diyarbakır'ın yatırımcılar için birçok önemli unsuru içinde barındırdığını söyledi.