solyanreklam
sagreklam

TURİZM HAFTASI MUDANYA’DA ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

TURİZM HAFTASI MUDANYA’DA ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

TURİZM HAFTASI MUDANYA’DA ETKİNLİKLERLE KUTLANDI
  • 18 Nisan 2017, Salı 0:00

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası, Mudanya Belediyesi’nin ev sahipliğinde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Zeytinyağlı Yemek Yarışması ile başlayan etkinlikler O Ses Melike konseriyle son buldu.

Ülkemizde her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında düzenlenen etkinliklerle kutlanan Turizm Haftası Mudanya Belediyesi’nin ev sahipliğinde kutlandı. Kötü hava şartlarından dolayı Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliklere Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Bursa İl Kültür Turizm Müdür Yardımcısı Işın Yüksel, Belediye Başkan Yardımcıları Akın Poroy ve Metin Şen’in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker, daire amirleri ile Mudanyalılar katılım sağladı.
BAŞKAN TÜRKYILMAZ’DAN BARIŞ VURGUSU
Mudanya Kaymakamlığı, Mudanya Belediyesi ile Mudanya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi işbirliği ile düzenlenen etkinlikte konuşan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya’nın turizm kenti olması yönünde gerçekleştirdikleri çalışmaları aktardı. Yaptıkları etkinliklerle Mudanya’nın adını tüm dünyaya duyurduklarının altını çizen Türkyılmaz, “Barışın ve Kardeşliğin Başkenti misyonunu yüklediğimiz ilçemizde dünya barışına çok önemli katkıda bulunacak “Barış Zirvesi”ni Mudanya’da yapacağız” dedi. Barışa, ülke demokrasisine ve ülke değerlerine sahip çıkacaklarının da altını çizen Türkyılmaz, herkesin hakkını arayabildiği ve toplumun her kesiminin kendisini ifade edebildiği bir cumhuriyeti yaşatmak için ellerinden gelen tüm çabayı vereceklerini vurguladı.
ZEYTİNYAĞLILAR DAMAK ÇATLATTI
Turizm Haftası kutlamaları ve turizm verileri hakkında bilgiler aktaran Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer ise, Mudanya’nın tarım ve turizm yönünde geleceğe emin adımlarla ilerlediğini ifade etti. Konuşmaların ardından Mudanya Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Mudanya Güneşi ve Mudanya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ekiplerinin gösterileri izleyenlere keyifli anlar yaşatırken, zeytinyağlı yemekler adeta damak çatlattı.
BİRİNCİ KURA İLE BELLİ OLDU
Turizm Haftası kutlamaları çerçevesinde resim, fotoğraf ve zeytinyağlı yemek yarışmaları düzenlendi. “Mudanya” temalı en güzel fotoğrafı çeken Osman Umut Ez birinci olurken, Müfit Ateş ikinci, Tuğçe Ateş ise üçüncü oldu. Etkinlik günü düzenlenen zeytinyağlı yemek yarışmasında ise birinciyi kura çekimi belirledi. Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Aşçıbaşılar Recep Kantar, Sedat Sevim, Nuri Gencer ve öğretmen Meral Kahraman’ın jüri üyesi olduğu yarışmada Kadriye Koçmaz birinci, Aslı Tarakçı ikinci, Zeynep Baltacı’da üçüncü oldu. Yarışmalarda dereceye girenler ödüllerini protokol üyelerinin elinden aldı.
MELİKE KULAKLARIN PASINI SİLDİ
O Ses Türkiye yarışmasında adını duyuran Mudanyalı sanatçı Melike ise etkinlik sonunda sahne aldı. Sevilen şarkıları etkinliğe katılanlar ile birlikte seslendiren Melike, öğrencilerden ve izleyenlerden gelen istek şarkıları da seslendirdi.  Yaklaşık bir saat sahnede kalan Melike, turizm haftası etkinliklerine söylediği şarkılar ile ayrı bir renk kattı. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık