solyanreklam
sagreklam

Turgutlu'da Eski Vana Sistemine Modern Dokunuş

MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesindeki Selvilitepe’de bulunan eski vana sistemini yapmış olduğu titiz çalışma ile sağlıklı hale getirdi. Modernize edilen sistem say...

Turgutlu'da Eski Vana Sistemine Modern Dokunuş
  • 04 Ağustos 2018, Cumartesi 15:40

MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesindeki Selvilitepe’de bulunan eski vana sistemini yapmış olduğu titiz çalışma ile sağlıklı hale getirdi. Modernize edilen sistem sayesinde vatandaşlara daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu ulaşması sağlandı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde daha sağlıklı içme suyu sistemleri için yoğun mesai harcıyor. Bu kapsamda, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde Turgutlu’daki Selvilitepe Mahallesi’nde bulunan eski vana sistemi günümüz teknolojisine göre modernize edildi. Vanaları dahi kapanmayan ve bağlantı yerlerinden su kaçıran borular, sağlıklı hale getirilerek vatandaşın kullanımına sunuldu. Yapılan titiz çalışma ile hanelere daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu ulaşması sağlandı. Günler öncesinden yapılan planlamalar sonrasında gece geç saatlerde başlatılan çalışmada, vatandaşa su kesintisi neredeyse hissettirilmedi.

“Bizim işimiz vatandaşa hizmet”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, “Selvilitepe Mahallesi’nde bulunan içme suyu manevra odasındaki vanaların değişmesi gerekiyordu. Bazı hizmetleri hayata geçirirken kimi sıkıntıları da göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Çünkü bizim işimiz vatandaşa hizmet etmektir. Ancak çok iyi bir planlama yaptık. Bunun neticesinde gece geç saatlerde, ekiplerimizin yoğun mesaisi ile öngörülenden daha kısa bir sürede çalışmamızı tamamladık. Gece geç saatlerde yapmış olduğumuz çalışma sayesinde hemşerilerimiz su kesintisinden çok az etkilendi. Bizler bu hizmeti sağlarken göstermiş oldukları anlayış sebebiyle de vatandaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız, ilimizi geleceğe taşıyan projeleri hayata geçiriyor. Yapılan çalışmanın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık