TUNUSLU MAHMUT PAŞA PARKI'NDA AKŞAM ÇAYI

Akşam çayı buluşmalarımızın sonuncusu Burhaniye Mahallesi Tunuslu Mahmut Paşa Parkı'nda yapıldı. Yüzlerce mahalle sakininin katıldığı program çay, simit ve peynir ikramıyla başladı.

TUNUSLU MAHMUT PAŞA PARKI'NDA AKŞAM ÇAYI
  • 13 Temmuz 2018, Cuma 0:00

Çocuklara yönelik kurulan masalarda mangala, satranç gibi zeka oyunlarının da öğretildiği buluşmada Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen konuşmasında, "Bu park bana rahmetli başkanımız Mehmet Çakır'ı hatırlatıyor, mekanı cennet olsun. 2006'da ben başkan yardımcısıyken yapmıştık bu parkı, burası semtimize nefes aldırdı ve restorasyonlarla bugünlere geldik." dedi. Vatandaşların imar konusundaki sorularına da toplu cevap veren Başkan Hilmi Türkmen "Bu mahallemizde imarı 2 kattan 5 kata, emsali 0.30'dan 1.25'e çıkardık ama hisseli tapu konusu ayrı bir konu, siz kendi aranızda anlaşmadıkça bu konuda bizim yapacağımız bir şey yok, anlaşın gelin inşaatınızı belediye olarak biz yapacağız, söz." diyerek müjdeyi verdi.

Müzik ve palyaçolar eşliğinde parkta doyasıya eğlenen çocuklara yönelik pamuk helva ve patlamış mısır ikramının da yapıldığı program mahalle sakinlerinin Başkan Hilmi Türkmenle birebir sohbetiyle sona erdi.