solyanreklam
sagreklam

Tunus Milli Günü Resepsiyonu...

Tunus Milli Günü kapsamında Akatlar Kültür Merkezi'nde bir resepsiyon düzenlendi.

Tunus Milli Günü Resepsiyonu...
  • 31 Temmuz 2018, Salı 0:49

Tunus Milli Günü kapsamında Tunus Büyükelçiği ve Tunus İstanbul Başkonsolosluğu tarafından Akatlar Kültür Merkezi'nde bir resepsiyon düzenlendi.

Resepsiyona, Kuveyt İstanbul Başkonsolosu Mohammed al Mohammed, Cezayir Demokratik Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Bahia Lebcır, Amerika İstanbul Başkonsolosluğu'ndan diplomat Robert Kris ve Türkiye'de yaşayan Tunus vatandaşları katıldı.

Tunus İstanbul Başkonsolosu Hedi Malek konuşmasında; resepsiyona teşrif eden ülkelerin konsolos, diplomat ve personelleri ile Türkiye'de ikamet eden Tunus vatandaşlarına ve katkılarından dolayı Beşiktaş Belediyesi’ne teşekkürlerini sundu. Tunus ve Türkiye arasındaki tarihsel bağa işaret eden Malek, ''İki ülke arasında başta siyasi, ekonomik ve kültürel ilişkiler olmak üzere her alanda mükemmel bir iş birliği bulunduğunu ifade etmekten mutluluk duymaktayım. Şüphesiz Tunus ile Türkiye arasındaki tarihsel bağın, iki ülke arasındaki iş birliği ilişkilerinin tüm hizmet alanlarında, bunlarla birlikte kültürel olarak müzik alanında pozitif yönde güçlü olduğuna inanmaktayız" diye konuştu.

Tunus ve Türk müzikleri ile devam eden konser, İzmir Marşı ve Tunus Milli Marşı ile sona erdi. Konser izleyicilerin büyük beğenisini topladı.


HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık