TÜGVA Ümraniye Kadın Aile Koordinatörlüğünden Başkan Hasan Can’a Ziyaret

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, TÜGVA Ümraniye Kadın Aile Koordinatörü Sefa Gündüz’ü ve Ortaokul Koordinatörü Rukiye Öner’i makamında ağırladı.

TÜGVA Ümraniye Kadın Aile Koordinatörlüğünden Başkan Hasan Can’a Ziyaret
  • 07 Ağustos 2018, Salı 0:00

TÜGVA Ümraniye Kadın Aile Koordinatörlüğünün yapmış olduğu çalışmalar ve faaliyetlerle ilgili istişarelerin gerçekleştirildiği ziyaret sonrasında TÜGVA Ümraniye Kadın Aile Koordinatörü Sefa Gündüz ve Ortaokul Koordinatörü Rukiye Öner Başkan Hasan Can’a teşekkürlerini sundu. Başkan Hasan Can ise nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür etti.

Ziyarette Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan da hazır bulundu.