solyanreklam
sagreklam

Tour Of Mersin Heyecanı Sona Erdi

Tour Of Mersin Heyecanı Sona Erdi

Tour Of Mersin Heyecanı Sona Erdi
  • 22 Nisan 2018, Pazar 0:00

Mersin’de bu yl 4.’sü gerçekletirilen Tour Of Mersin Uluslararas Bisiklet Turu dördüncü gün yarlaryla sona erdi. Turun sonunda 4. Tour Of Mersin Uluslararas Bisiklet Turu’nun genel klasman birincisi Belarus’un Minsk Cycling Club takmndan Eduard Vorganov oldu.

Mersin Valilii himayesinde, Mersin Büyükehir Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu ibirlii ile bu yl 4.’sü düzenlenen Tour Of Mersin Uluslararas Bisiklet Turu 4. etap yarlar tamamland. 4. gün de toplam 129 kilometre pedal çeviren yarmaclar, dereceye girebilmek için kyasya mücadele ettiler.

Cumhuriyet Meydan’nda balayan Tour Of Mersin Uluslararas Bisiklet Turu dördüncü gününe, Mersin Vali Vekili Süleyman Deniz, Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürü aban Güne, Akdeniz Belediyesi Bakan Yardmcs Cengiz Canberk, Türkiye Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Zeki Kutlu ve çok sayda Mersinli katld.

Mersin Cumhuriyet Meydan’nda Bakan Kocamaz’n bayra kaldrmas ile start alan yar, smet nönü Bulvar, Emirler, Çavak Yolu, nsu Yaylas boyunca devam etti. Daha sonra Mersin Stadyumu’ndan Erdemli Otoyoluna, oradan Çemeli’ye ve tekrar otobana çkan yarmaclar, Nevin Kodall Caddesi, Göçmen Kava ve Adnan Menderes’te 8 tur attktan sonra Göçmen Kava ve Mersin dmanyurdu Meydan’n geçerek, Özgecan Aslan Bar Meydan’nda yar tamamlad.

Ödüller sahiplerini buldu

Yarn dördüncü ve son etabnda Belarus’un Minsk Cycling Club takmndan Yuheni Karalok, 3 saat 7 dakika 57 saniye salise ile birinci,  Türkiye’den Torku ekerspor takmndan Onur Balkan, 3 saat 7 dakika 57 saniye 537 salise ile ikinci, Bulgaristan’n Trevigiani Phonix-Hemus 1896 takmndan German Ncolas Tvan Perez ise 3 saat 7 dakika 57 saniye 641 saliselik derece ile üçüncü oldu. lk üçe giren sporculara ödüllerini Mersin Vali Vekili Süleyman Deniz verdi.

Genel klasmanda birinci olan ve ayn zamanda en iyi yokuçu ödüllerinin de sahibi olan Belarus’un Minsk Cycling Club takmndan Eduard Vorganov sar ve turuncu mayonun sahibi oldu. En iyi sprinter dalnda ise Bulgaristan’n Trevigiani Phonix-Hemus 1896 takmndan German Ncolas Tvan Perez birinci olarak turkuaz mayonun sahibi olurken Palm City kaps birincisi, Akdeniz Belediyesi Kaps birincisi ve Selçuk Cancan kaps birincisi Türkiye’nin Torku ekerspor takmndan Crstlan Raleanu birinci oldu.

Ödül töreninde 4 günün sonunda mücadele eden ve dereceye giren takmlar da ödüllerini aldlar. Bulgaristan’n Trevigiani Phonix-Hemus 1896 Takm birinci, Türkiye’den Torku ekerspor Takm ikinci olurken Belarus’un Minsk Cycling Club takm ise üçüncü oldu. Takmlar ödüllerini Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz elinden ald.

Sporculara ödüllerini takdim eden Mersin Büyükehri Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz yapt konumada yaplan organizasyonlarda en büyük hedeflerinin gençlere sporu sevdirmek olduunu ifade ederek, “Bir Tour Of Mersin’in daha sonuna geldik. Bu müsabakalar esnasnda sporculara destek veren herkese, bütün hemerilerimize huzurlarnzda teekkür ediyorum. Amacmz sporun her dalnda olduu gibi bisiklet sporunu da gençlerimize sevdirmek. Beklentimiz ayn bu sporcu gençlerimiz gibi Mersin’den de hem Türkiye, hem Dünya çapnda bisikletçilerin yetimesi. Bu organizasyonda gerçekten dayla, tayla hemen yerini dolatk. Bu tür organizasyonlarn Mersinimizin tantmda da çok büyük etkisinin olacan düünüyorum. Kazasz belasz bir ekilde bu organizasyonun tamamlanmas bizim en büyük kazancmz” dedi.

Ödül töreninin ardndan Capoeira ve zumba gösterileri sahnelenirken, Zafer leyen konseri de Özgecan Aslan Meydan’n dolduran izleyicilerden büyük alk toplad.

Mersin dört gün boyunca çetin ve heyecanl bir müsabakaya sahne oldu

19-22 Nisan tarihleri arasnda Mersin Büyükehir Belediyesi tarafndan düzenlenen 4. Tour Of Mersin Uluslararas Bisiklet Turu son erdi. Mersinin 13 ilçesinin de parkurlarda yer ald turda 9 ülkeden 15 takm ve yaklak 105 sporcu Mersin’i pedallad.

Toplam 568 kilometre süren Tour Of Mersin boyunca Tarsus’tan Anamur’a tüm Mersinliler bu cokuya ortak oldu. Ellerinde Türk Bayraklar ile sporculara destek veren Mersinliler, Tour Of Mersin heyecann doyasya yaad.

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık