solyanreklam
sagreklam

Toplu Taşıma Şoförlerine Yönelik Denetim Toplantısı Gerçekleştirildi

Toplu Taşıma Şoförlerine Yönelik Denetim Toplantısı Gerçekleştirildi

Toplu Taşıma Şoförlerine Yönelik Denetim Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 01 Ocak 1970, Perşembe 2:00

Mersin Büyükehir Belediyesi Ulam Dairesi Bakanl, Büyükehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren ehir içi toplu tama arac oförlerine yönelik denetim ve bilgilendirme toplants gerçekletirdi.

Mersin Büyükehir Belediyesi bünyesinde çalan ve vatandalarla bire bir iletiim halinde olan ehir içi toplu tama otobüs oförlerine yönelik gerçekletirilen toplantya Mersin Büyükehir Belediyesi Genel Sekreter Yardmcs Mustafa Kemal Çokakolu, daire bakanlar ve otobüs oförleri katld.

Kongre ve Sergi Saray’nn toplant salonunda gerçekleen toplantda vatandalarn ulatrd ikâyetler, özellikle fazla yolcu ve durak harici yolcu alnmamas, krmz k ihlallerinin yaplmamas, seyir halinde iken kaplarn açk bulundurulmamas, araçlarn temiz tutulmas, seyir halinde cep telefonu ile görüülmemesi ve yolcularla kurulan iletiimlere dikkat edilmesi konularnda bilgilendirme yapld.

Sizin her gün kullandnz direksiyonlar insanlarn hayat demek

Vatandalarla birebir iletiim halinde olan otobüs oförlerinin, belediyenin vatandaa açlan yüzü olduunu belirten Mersin Büyükehir Belediyesi Genel Sekreter Yardmcs Mustafa Kemal Çokakolu, “Dünya çok hzl bir ekilde deiiyor. Kendi yaamlarmzdan da buna ahit oluyoruz. Dünya deitikçe yönetimler de deiiyor ve yepyeni prensipler dünyamza giriyor. Bu anlamda bu deiimlerden en çok nasibini alan kurumlar yerel yönetimler oluyor. Yerel yönetimlerin baz alt dallar bu deiikliin en çok hissedildii yerler olabiliyor. Ulam Daire Bakanlmz deien dünya artlarnn getirdii koullar en son noktasna kadar duyumsayan bir bakanlmz ve belediyenin vatandaa açlan yüzü. Çok basit görünen bir ii her gün ayn duyarllkla heyecan içerisinde ve savsaklamadan yapabilmek çok önemlidir. Sizin her gün kullandnz direksiyonlar insanlarn hayat demek. O yüzden direksiyonlar düzgün kullanmalyz” dedi.

Mersin Büyükehir Belediyesi’nin, Burhanettin Kocamaz’n önderliinde Türkiye’de önemli ve realist bir belediyecilik sergilendiini ve bu dorultuda da Mersin’de kurallarn getirdii düzenin kendisini hissettirmeye baladn sözlerine ekleyen Çokakolu, “2014’te devralnan belediye tekrar ayaklarnn üstüne durur bir hale getirildi ve bamzn üstünde yer alyor. Kurallar bazen insanlar yorabilir ama kent genelinde uyguladmz kurallarn verdii düzen kendini hissettirmeye balad. Biz bunu gelen ikâyetlerin niteliinden anlyoruz. Mesela sahillerde çöp ynlar var diye önemli ikâyetler gelirdi ama imdi sahilde çekirdek yiyorlar diye ufak tefek ikâyetler geliyor. Demek ki bu ehre dokunuyoruz. ki yl önce ulam dairesine gelen ikâyetler artk eskisi kadar gelmiyor. Hala baz skntlar olabilir ama giderek azalyor ve azalacakta. Hepinize belediyemize ve vatandalarmza verdiiniz hizmetlerden dolay teekkür ediyorum. Önümüzdeki dönem içerisinde daha fazla duyarllkla bu görevi etkin bir ekilde yerine getireceinize olan inancm tam. Hepinize kazasz belasz hizmetler diliyorum” eklinde konutu.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık