TEKEL PARKI’NDA SONA YAKLAŞILIYOR!

• 27 Nisan 2015, Pazartesi 0:00

Mudanya Belediyesi’nin prestij projelerinden biri olan eski Tekel Parkı’nın bulunduğu alan , Mudanyalıların nefes alacağı dinlenme ve yürüyüş alanları, oyun alanları, süs havuzları, ahşap oturma grupları ve çocuk oyun alanlarının yer alacağı park alanı olarak düzenleniyor.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya’yı dünya markası yapmak amacıyla çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü belirterek, “Prestij projelerimizden biri olan eski Tekel Parkı’nı, Mudanyalı hemşerilerimizin hizmetine sunmak amacıyla başlattığımız çalışmalarda sona yaklaşıldı. Proje kapsamında Mudanyalı hemşerilerimizin nefes alacağı, hafta sonu ailece piknik yapabilecekleri ahşap oturma gruplarının yer alacağı alanlar, süs havuzları, koşu ve yürüyüş alanları, çocuk oyun parkı ve yeşil alanlarla donatılan park ve dinlenme alanı olarak Mudanyalı hemşerilerimizin hizmetine sunulacak. Mudanya’da tüm hemşerilerimin mutlu olmasını istiyorum. Çünkü Mudanya, her anlamda dünyaya örnek olacak kentlerin başında geliyor” diye konuştu. Başkan Türkyılmaz, kısa bir süre sonra hizmete girecek olan proje tamamlandığında, hem Mudanyalı hemşerilerin nefes alacağı alana kavuşmuş olacağını, hem de bu alanı Mudanyalı hemşerilerin hizmetine sunmuş olacaklarını vurguladı.