solyanreklam
sagreklam

TBMM Başkanı İsmail Kahraman'dan Başkan Kocamaz'a Ziyaret

TBMM Başkanı İsmail Kahraman'dan Başkan Kocamaz'a Ziyaret

TBMM Başkanı İsmail Kahraman'dan Başkan Kocamaz'a Ziyaret
  • 03 Haziran 2018, Pazar 0:00

Türkiye Büyük Millet Meclisi Bakan smail Kahraman, Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz’ ziyaret etti. Meclis Bakan Kahraman, Mersin gibi büyük ve kozmopolit bir kente Bakanlk yapmann kolay olmadn belirterek, Bakan Kocamaz’ tebrik etti.  

Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz, TBMM Bakan smail Kahraman’ bakanlk giriinde karlad. Meclis Bakan Kahraman’n ziyaretinde Vali Ali hsan Su ve Mersin l Emniyet Müdürü Mehmet ahne de yer ald.

Kahraman, “Demek ki siz de efsanelerdensiniz”

Ziyarette Bakan Kocamaz, Meclis Bakan Kahraman’ arlamakla onur duyduklarn belirterek, Mersin’in genel özelliklerinden bahsetti. 20 yllk Tarsus Belediye Bakanl ve daha sonra Büyükehir Belediye Bakanl görevinden bahseden Bakan Kocamaz, Büyükehir Belediye Bakanl’nn zor ve meakkatli bir görev olduunu belirtti.

Sohbet havasnda geçen ziyaret esnasnda Meclis Bakan Kahraman Türkiye’nin farkl illerinde bugüne kadar hizmet vermi önemli belediye bakanlar olduunu belirtirken, Bakan Kocamaz’ 20 yllk Tarsus Belediye Bakanl görevinden dolay tebrik ederek, “ehir size teslim. Demek ki ehrül-Eminsiniz. Türkiye’de çok uzun süre belediye bakanl yapm önemli isimler var. Demek ki siz de efsanelerdensiniz. yi hizmetler diliyorum. Allah utandrmasn” dedi.

Ziyaret esnasnda devletin vatandan hizmetinde olduunu belirten Kahraman, “Devlet vatandana hizmet için vardr. Devlet ne kadar güçlü ise vatanda da o kadar güçlü olur. Devlet milleti güçlü klacak ki, milletin yapt her ey güçlü olacak” ifadelerini kulland.

Ziyarette Bakan Burhanettin Kocamaz, TBMM Bakan Kahraman’a el yapm ilemeli vazo takdim etti. Meclis Bakan Kahraman da Bakan Kocamaz’a Abdülhamit’in ina ettirdii fabrikann ürünü olduunu belirttii meclisin amblemini tayan plaket verdi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık