solyanreklam
sagreklam

Mersinliler Hep Bir Ağızdan ''Ben Yoruldum Hayat'' Dedi

Mersinliler Hep Bir Ağızdan ''Ben Yoruldum Hayat'' Dedi

Mersinliler Hep Bir Ağızdan ''Ben Yoruldum Hayat'' Dedi
  • 04 Haziran 2018, Pazartesi 0:00

Geçtiimiz yllarda ‘Ben yoruldum hayat’ arks ile çk yapan ve müzikseverlerin gönlünde taht kuran Mümin Sarkaya 5.Ramazan etkinlikleri kapsamnda Mersin’de sahne ald.

‘Dur diyemem’ arks ile Mersinli sevenlerinin karsna çkan Mümin Sarkaya, söz ve müzii kendisine ait olan ‘Al bamdan bu dertleri’ arksn konserinin ikinci parças olarak seslendirdi.

Bar Manço’nun ‘Ben bilirim’ isimli parçasna kendine has yorumu ile can veren sanatç, Atatürk Park’n dolduran Mersinlileri coturdu. Dillerden dümeyen arks ‘Ben Yoruldum Hayat’ hayranlarnn yanna inerek birlikte seslendiren sanatç, hayranlarn krmayarak selfie çektirdi. Sarkaya, vatandalarn ‘yüreine salk’ ve ‘bir daha’ tezahüratlar eliinde youn istek üzerine arky iki kez seslendirdi.

Cokunun bir an olsun durmad konserde balama da çalan sanatç seslendirdii parçalar ile vatandalar elendirirken, oy farfara, hüdayda, bahça duvarndan atm gibi sevilen hareketli türküler eliinde sahnede çiftetelli oynad.

Mersin Atatürk Park’nda gerçekleen ve yüzlerde insann katlm gösterdii konserde tempo bir an olsun dümedi ve vatandalar doyasya elendi.

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık