solyanreklam
sagreklam

TARIK AKAN PARKI MUDANYA’YA KAZANDIRILIYOR

TARIK AKAN PARKI MUDANYA’YA KAZANDIRILIYOR

TARIK AKAN PARKI MUDANYA’YA KAZANDIRILIYOR
  • 24 Mart 2017, Cuma 0:00

İlçe genelindeki çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdüren Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Arnavutköy mevkiinde Tarık Akan Çocuk Parkı’nda ki çalışmalarını tamamlıyor.

Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde gerçekleştirdiği çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.  Vatandaşların ve çocukların yoğun olarak kullandığı çocuk parkları ile dinlenme alanlarında bakım çalışmaları devam ederken, diğer yandan yeni çocuk parkları ilçeye kazandırılmaya devam ediyor. Halitpaşa Mahallesi Arnavutköy mevkiinde yapımı devam eden Tarık Akan Çocuk Parkı’nda incelemelerde bulunan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
"ÇOCUKLARIMIZ İÇİN OYUN ALANLARI ARTACAK"
2017 yılı ile birlikte ilçe genelinde ortak yaşam alanları ile çocuk oyun alanlarını arttırmak için yoğun mesai harcadıklarını ifade eden Başkan Hayri Türkyılmaz, “Çocukların ve gençlerin daha sağlıklı bir nesil olarak yetişmesi için çocuk parkları ve spor alanlarının çoğaltılmasını çok önemsiyoruz. Her geçen gün ilçemize yeni çocuk oyun alanları ve dinlenme alanları kazandırmaya devam ediyoruz. Yeni yerleşim alanlarının oluştuğu bölgelerde de çocuk oyun alanları inşa etmeye devam edeceğiz” dedi.  Kauçuk zemin üzerine çocuk oyun grupları ve palmiye ağaçlarının konulduğu park alanındaki çalışmalar çevre düzenlenmesi ve çiçeklendirme çalışmaları ile tamamlanacak.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık